Κεντρική Διεθνή “Αβέβαιη η κατάσταση και στις ΗΠΑ”

“Αβέβαιη η κατάσταση και στις ΗΠΑ”

Μεσίνα

Ο Έτορε Μεσίνα παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται η Ιταλία και οι ΗΠΑ λόγω του κορωνοϊού. Ο Ιταλός τεχνικός παράλληλα ευχαρίστησε τους γιατρούς για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και τη “μάχη” που δίνουν τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο ESPN:

“Είμαστε τυχεροί επειδή είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα που όλοι νοιάζονται για τους παίκτες και το προσωπικό. Κανείς δεν είναι μόνος.

Το Μιλάνο είναι καλά οργανωμένο, πολλοί παίκτες είναι εδώ με τις οικογένειές τους και πάντα ενήμεροι σχετικά με την κατάσταση στη χώρα, καθώς η Ιταλία είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Εδώ στην Ευρώπη πολλοί παίκτες ζητάνε να γυρίσουν στις ΗΠΑ τις τελευταίες μέρες. Τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική, καθώς δεν γνωρίζουν όλοι ποια είναι η καλύτερη επιλογή, λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει στις ΗΠΑ.

Έχω ένα ισχυρό αίσθημα ευγνωμοσύνης. Ο θαυμασμός μου για τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και όλο το προσωπικό των νοσοκομείων είναι άπειρος, επειδή αυτοί αντιμετωπίζουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης της χώρας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…