Κεντρική Διεθνή “Αν βγούμε έξω το πρόστιμο είναι 3.000 ευρώ”

“Αν βγούμε έξω το πρόστιμο είναι 3.000 ευρώ”

bogris 1

Για την κατάσταση στην Ισπανία μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης σε συνέντευξη του στο Star, και αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη αυστηρότητα των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας. Ο σέντερ της Τενερίφης, τόνισε ότι το πρόστιμο να βγει κάποιος έξω χωρίς άδεια είναι 3.000 ευρώ, ενώ και στο σούπερ μάρκετ δεν μπορείς να πας χωρίς μάσκα και γάντια.

Αναλυτικά:

«Το τελευταίο δεκαήμερο είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε μέσα στο σπίτι και από χθες πήρε παράταση για άλλες 15 μέρες τουλάχιστον.Το πρόστιμο αν βγούμε είναι 3,000 ευρώ, δεν μπορούμε να είμαστε δύο άτομα στο αυτοκίνητο ούτε όταν πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ, η κατάσταση είναι λίγο τεταμένη και ότι έχουμε 30 με 35 βαθμούς δεν βοηθάει ιδιαίτερα.

Ακόμα και στο σούπερ μάρκετ δεν μπορείς να πας χωρίς μάσκα και γάντια. Το διαβατήριο για να πας μια βόλτα είναι ο σκύλος. Δεν επιτρέπεται η προσωπική άθληση. Εγώ έχω κάνει ένα γυμναστήριο μέσα στο σπίτι. Εγώ είμαι τυχερός επειδή ζω σε ουρανοξύστη, έχουμε πολύ μεγάλο πάρκινγκ και με άλλα 2-3 παιδιά που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία πάμε στο πάρκινγκ για να τρέξουμε.

Ας μείνουμε μέσα για τους ανθρώπους που μας έδωσαν τις βάσεις για να έρθουμε σε αυτή τη ζωή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…