Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ποκουσέφσκι: «Ο Σπανούλης μου έμαθε είτε είσαι 18 είτε 38 να προπονείσαι στο μέγιστο»

Ποκουσέφσκι: «Ο Σπανούλης μου έμαθε είτε είσαι 18 είτε 38 να προπονείσαι στο μέγιστο»

aleksej pokusevski olympiakos

Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του και ήδη αρκετές ομάδες από το ΝΒΑ ασχολούνται μαζί του. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία ανέφερε ότι ο Βασίλης Σπανούλης του έμαθε ότι είσαι 18 είτε 38 πρέπει να προπονείσαι στο μέγιστο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη σερβική zurnal.rs:

Για το όνειρό του να παίξει στο ΝΒΑ και τους σκάουτερς που τον τσεκάρουν: «Γνωρίζω τι συμβαίνει, αλλά προσπαθώ να μη δίνω σημασία. Μου δίνει κίνητρο για να δουλεύω ακόμη περισσότερο και να δείχνω τι μπορώ να κάνω. Φυσικά σκέφτομαι το ΝΒΑ, τα επόμενα βήματα της καριέρας μου, αλλά με ενδιαφέρει το μπάσκετ. Κάνω ο,τι μπορώ κι όλα τα άλλα θα έρθουν.

Έχω ακούσει να με συγκρίνουν με πολλούς παίκτες, όπως ο Μπιέλιτσα, ο Πορζίνγκις, ο Γιόκιτς, ο Νοβίτσκι. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ανοίξει το δρόμο για νεαρούς Ευρωπαίους στο ΝΒΑ. Βλέπω αγώνες όποτε μπορώ και παρακολουθώ τι κάνουν οι ηγέτες».

Για όσα έχει μάθει από τον Βασίλη Σπανούλη: «Από την αρχή της σεζόν προπονούμαι κανονικά με την πρώτη ομάδα, ενώ εδώ και δυο-τρία χρόνια έχω την ευκαιρία να προπονούμαι δίπλα στον Σπανούλη. Έχω μάθει ότι, είτε είσαι 18, είτε 38, πρέπει να κάνεις κάθε προπόνηση στο maximum, ώστε να προοδεύεις διαρκώς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Υπήρξαν σημεία που μπορούσαμε να καθαρίσουμε»

Στις λάθος αποφάσεις που πήρε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με τον Έλληνα …