Κεντρική Basket League ΑΕΚ Πήρε εξιτήριο ο Σάκοτα: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ και την Ελλάδα»

Πήρε εξιτήριο ο Σάκοτα: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ και την Ελλάδα»

Σαραγόσα, Σάκοτα

Ντράγκαν Σάκοτα είχε μία περιπέτεια με την υγεία του, καθώς χρειάστηκε να κάνει επέμβαση στο πόδι του. Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα σε δηλώσεις του ευχαρίστησε την ΑΕΚ και τους Έλληνες για τη συμπαράσταση τους.

Αναλυτικά:

“Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους οπαδούς της ΑΕΚ, την οικογένεια της ΑΕΚ, αλλά και όλο τον κόσμο από την Ελλάδα για το ενδιαφέρον και την αγάπη, που έδειξαν για την υγεία μου, είτε με προσωπικά μηνύματα, είτε με όσα έγραψαν στο Διαδίκτυο, και μάλιστα σε μία περίοδο όπου και η Ελλάδα δοκιμάζεται σκληρά. Συγκίνηση και υπερηφάνεια γι’ αυτή τη χώρα.

Θέλω να πω σε όλους, ότι είμαι καλά και σε δύο-τρεις ημέρες θα επιστρέψω στα καθήκοντά μου στον Ερυθρό Αστέρα. Και μακάρι να είναι καλά όλοι και στην Ελλάδα και στη Σερβία και παντού. Η ανθρωπότητα περνά δύσκολες ώρες εξαιτίας αυτού του καταραμένου ιού και αυτό είναι το σημαντικό.

Σ’ αυτό και στους συνανθρώπους μου έχω το μυαλό μου τώρα. Με προσοχή στην ατομική μας υγιεινή και σε όσα μας λένε οι ειδικοί, και με τη βοήθεια του Θεού, θα ξεπεράσουμε κι αυτή τη δοκιμασία. Να είστε καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…