Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Πανιώνιος: “Ο Χριστοδουλόπουλος θέλει να δώσει την ομάδα”

Πανιώνιος: “Ο Χριστοδουλόπουλος θέλει να δώσει την ομάδα”

Tάσεις φυγής φαίνεται πως έχει ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, καθώς θέλει να αποχωρήσει από την ΚΑΕ Πανιώνιος. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Νέας Σμύρνης θέλει να δώσει την ομάδα όπως αποκάλυψε το μέλος του Ερασιτέχνη, Διονύσης Κοκκινάκης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Panionia Nea Radio:

«Είχα τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και έγινε σε πολύ καλό κλίμα η συνομιλία μας. Θα σας μεταφέρω τα δικά του λόγια. Όταν κλείσει οριστικά η χρονιά, όταν δηλαδή υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας, ο κ. Χριστοδουλόπουλος θα βγει να μιλήσει ο ίδιος.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Χριστοδουλόπουλος κλείνει την χρονιά και θέλει να δώσει τον Πανιώνιο σε έναν Πανιώνιο. Αυτό έχει σημασία, είναι πολύ σημαντικό. Εάν, όμως, δεν βρεθεί Πανιώνιος, θα αναγκαστεί να ψάξει τρίτο πρόσωπο και ως εταιρία ακούγεται πολύ λογικό. Εάν δεν βρεθεί και τρίτο πρόσωπο, τότε είναι πιθανό να παραμείνει ο ίδιος με όρους που θα ανακοινώσει ο ίδιος.

Εγώ δεν είμαι εκπρόσωπος της ΚΑΕ για να γνωρίζω τους όρους, είμαι εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ. Η ομάδα, κατά τα λεγόμενα του προέδρου κ. Χριστοδουλόπουλου, έχει τιμή πώλησης “μηδέν”, όμως, για να παραχωρήσει τις μετοχές του, έχει 40.000 ευρώ ρυθμισμένες προς ΙΚΑ και Εφορία και 24μηνη ρύθμιση οφειλές. Αυτό σημαίνει 1.400 ευρώ χοντρικά το μήνα.

Βρίσκονται 1.5 -2 μήνες πίσω οι πληρωμές στο προσωπικό (παίκτες κ.ο.κ.) της ομάδας, ένα ποσό 40.000 ευρώ δηλαδή. Και οφειλές προς τρίτους 15.000 ευρώ. Η τιμή δηλαδή για έναν Πανιώνιο που αγαπάει και μπορεί να πάρει την ομάδα είναι 95.000 ευρώ. Για να φύγει ο κ. Χριστοδουλόπουλος θα πρέπει να δωθούν αυτά τα χρήματα. Θα τα ανακοινώσει βέβαια και ο ίδιος. Η τιμή, όμως επίσημα σας είπα, είναι η παραπάνω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ποιος Ντόρσεϊ; Αγωνία για Βεζένκοφ

Αν υπήρχε ένα κομβικό σημείο, για να προχωρήσει ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού, ήταν ο Τάιλερ…