Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Οριστικό: Χωρίς κόσμο το Περιστέρι κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ

Οριστικό: Χωρίς κόσμο το Περιστέρι κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ

peristeri

Χωρίς την παρουσία των οπαδών του θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Χάποελ Ιερουσαλήμ αύριο το Περιστέρι, σύμφωνα με ανακοίνωση του basketball champions league. H ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου θέλει να κάνει το 1-1 στην σειρά και να διεκδικήσει την πρόκριση στους “8” της διοργάνωσης στο τρίτο παιχνίδι στο Ισραήλ.

Η απόφαση της διοργανώτριας αρχής για να γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών έρχεται ως συνέπεια των αποφάσεων του Υπουργείου Υγείας της Ελλάδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι στο BCL που θα γίνει χωρίς κόσμο.

Η ανακοίνωση του BCL αναφέρει:  «Σεβόμενοι τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον ιό COVID-19, γνωστότερος φυσικά ως κορωνοϊός, ο αγώνας των “ 16” ανάμεσα στο Περιστέρι και τη Χάποελ θα γίνει χωρίς θεατές. Το Basketball Champions League θα συνεχίσει να παρακολουθεί με προσοχή την κατάσταση στην Ευρώπη, με σεβασμό στην εθνική υγεία και ασφάλεια και θα παίρνει τις ανάλογες αποφάσεις σε συνεργασία με τις προτροπές και αποφάσεις των Αρχών».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…