Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Οριστικό: Αναβλήθηκε το Προμηθέας – Ρέθυμνο λόγω κορωνοϊού

Οριστικό: Αναβλήθηκε το Προμηθέας – Ρέθυμνο λόγω κορωνοϊού

Ήταν το πιθανότερο σενάριο ωστόσο πλέον είναι οριστικό. Το αυριανό παιχνίδι του Προμηθέα κόντρα στο Ρέθυμνο αναβάλλεται λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στην περιοχή της Αχαΐας.

Ο ΕΣΑΚΕ σε συνέχεια των μέτρων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ενημέρωσε ότι η αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της basket league αναβάλλεται. Με νέα ανακοίνωση θα ενημερώσει για το πότε και που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Αναλυτικά:

«Κατόπιν των εκτάκτων προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, που αποφασίσθηκαν και ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση για τους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου, που αφορούν στην πιθανότητα τοπικής μετάδοσης του κορωνοϊού στην περιοχή, στα οποία περιλαμβάνεται και η αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών εκδηλώσεων, η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε όπως ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 7/3/2020 αγώνας μεταξύ των ομάδων Προμηθέας Πάτρας – Ρέθυμνο Cretan Kings της 20ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της ΕΚΟ Basket League 2019-2020 αναβληθεί. 

Μετά την ανακοίνωση που αναμένεται να εκδοθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την παράταση των άνω μέτρων και τη λήψη συμπληρωματικών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής της αναμέτρησης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Τιμή μου να βρίσκομαι στον Προμηθέα»

Παρουσιάστηκε στον Προμηθέα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Με κάθε επισημότητα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρο…