Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Ντουρέν για Πανιώνιο: “Αν δεν έχεις χρήματα, μην έχεις ομάδα”

Ντουρέν για Πανιώνιο: “Αν δεν έχεις χρήματα, μην έχεις ομάδα”

Ακόμη ένας παίκτης του Πανιώνιου βγήκε και έκανε καταγγελίες κατά της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Ο Ταϊρίκ Ντουρέν σε συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε μεταξύ άλλων ότι καθυστερούσαν τις πληρωμές και του έλεγαν αστείες δικαιολογίες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Sportando:

«Ξεκίνησε καλά η συνεργασία μας, αλλά γρήγορα ξέφυγε η κατάσταση. Οι προπονητές έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά οι πληρωμές αργούσαν σταθερά. Δεν είχα πρόβλημα με τους προπονητές, αλλά με την διοίκηση.

Έφυγα πριν την αναβολή των αγώνων επειδή άργησαν 20 μέρες να με πληρώσουν και αυτό συνέβη για δεύτερη φορά. Μου έλεγαν για τρεις συνεχόμενες μέρες πως θα πληρωθώ, αλλά λεφτά δεν είδα. Δεν μου είπαν ποτέ τους λόγους.

Όταν αποφάσισα να φύγω, μου είπαν να τιμήσω το συμβόλαιό μου. Ήταν αστείο να μου πουν κάτι τέτοιο, όταν είχαν αργήσει είκοσι μέρες να με πληρώσουν. Όλοι οι παίκτες είχαμε τις ίδιες σκέψεις για την διοίκηση. Ήταν εντελώς ανοργάνωτα. Δεν σήκωναν τηλέφωνα ή δεν απαντούσαν στα μηνύματα όταν τους χρειαζόουν. Στο τέλος νευρίασα τόσο πολύ, ώστε να κλείσω μόνος μου εισιτήρια και να επιστρέψω στις ΗΠΑ».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Η Basket League είναι εξαιρετική για μπάσκετ. Υπάρχει ανταγωνιτμός, κάθε ματς είναι μία μάχη. Οι περισσότερες ομάδες όμως δεν πληρώνουν στην ώρα που πρέπει. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό. Πρέπει να τηρείς την συμφωνία. Αν δεν έχεις χρήματα, μην έχεις ομάδα. Πώς μπορείς να περιμένεις πράγματα από τους παίκτες όταν δεν τους πληρώνεις; Είναι αστείο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Επίλυσε όλα τα ban ο Πανιώνιος

Οι Παναγιώτης Ηλιάδης και Θοδωρής Μικρόπουλος κατέβαλαν ένα ποσό που κυμαίνεται γύρω στις …