Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Νέες καταγγελίες για Πανιώνιο: “Σοκαριστική κακομεταχείριση και έλλειψη ενδιαφέροντος” (pic)

Νέες καταγγελίες για Πανιώνιο: “Σοκαριστική κακομεταχείριση και έλλειψη ενδιαφέροντος” (pic)

Νέες καταγγελίες εναντία στην ΚΑΕ Πανιώνιος ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά από αυτές του Ντέιβιν Σουίτνι, ο οποίος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “δεν θα γίνουμε σκλάβοι τους”. Οι καταγγελίες ήρθαν από την πλευρά του ΝτιΆντρε Λίγκινς, και συγκεκριμένα μέσω του εκπροσώπου του, ο οποίος έκανε λόγο για σοκαριστική κακομεταχείριση παικτών και έλλειψη ενδιαφέροντος.

Αναλυτικά:

«Είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι από τη συμπεριφοράo της ελληνικής ομάδας, του Πανιωνίου, στον παίκτη μας, ΝτιΆντρε Λίγκινς, τον προηγούμενο μήνα. Ο ΝτιΆντρε είναι στην ομάδα από τις 12 Φεβρουαρίου, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Όμως, η ομάδα δεν κατάφερε να τον δηλώσει στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για να παίζει, παρά το γεγονός πως προπονούταν.

Η ομάδα ήταν παραπλανητική και δεν πλήρωσε τον παίκτη, τους μάνατζερ και τα έξοδα πτήσεως, για τα οποία είχε συμφωνήσει. Δεν τον βοήθησε στην πτήση της επιστροφής του, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και της αναβολής της λίγκας και σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν βοήθησε κι άλλους Αμερικανούς παίκτες. Μάλιστα, αγνόησε κάθε τρόπο επικοινωνίας.

Η σοκαριστική κακομεταχείριση των παικτών και η έλλειψη ενδιαφέροντος προς τους εργαζομένους δικαιολογεί την έναρξη έρευνας από τη FIBA και την ελληνική Basket League».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Τα “κλειδιά” στον Μπιτζάνη

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπιτζάνη. Ο…