Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα: “Αρνητικοί οι παίκτες στις περικοπές, “απειλές” από τη διοίκηση”

Μπαρτσελόνα: “Αρνητικοί οι παίκτες στις περικοπές, “απειλές” από τη διοίκηση”

barca omadiki

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να προβεί σε περικοπές στους μισθους των παικτών και αυτό έφερε αντιδράσεις. Οι παίκτες των “μπλαουγκράνα” είναι αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο και η διοίκηση των Καταλανών τους “απείλησε” ότι αν συνεχιστούν οι διοργανώσεις δεν θα τους καταβάλουν τα πριμ τίτλων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Mundo Deportivo:

“Ο Νάτσο Ροντρίγκεθ, υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ, ενημέρωσε τους παίκτες για τα σχέδια του κλαμπ και τους ζήτησε να συμβιβαστούν με αυτό το μέτρο σε μία τόσο δύσκολη στιγμή, στην οποία οι οικονομικές απώλειες είναι πολύ μεγάλες κι απαιτείται συμβιβασμός. Όταν είδε ότι η αντίδραση των παικτών δεν ήταν αυτή που ανέμενε, ο Ροντρίγκεθ απείλησε ότι, σε περίπτωση που οι διοργανώσεις συνεχιστούν, δεν θα καταβληθούν τα πριμ τίτλων που έχουν συμφωνηθεί.

Τελικά, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αρνήθηκαν έναν συλλογικό συμβιβασμό με την ομάδα και αποφάσισαν ο κάθε ένας να υπερασπιστεί ατομικά τα δικαιώματά του. Η ομάδα ζήτησε προσωπική θέση κάθε παίκτη ξεχωριστά. Φαίνεται πως τελικά κάποιοι παίκτες δέχθηκαν το εν λόγω μέτρο κι έδωσαν τη συγκατάθεσή τους. Η πλειοψηφία πάντως είναι αρνητική”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…