Κεντρική Διεθνή Μενεγκίν: “Έχασα δύο φίλους από την πανδημία”

Μενεγκίν: “Έχασα δύο φίλους από την πανδημία”

Για την κατάσταση που βιώνει όλη η ανθρωπότητα και ειδικότερα η Ιταλία με την πανδημία του κορωνοϊού μίλησε ο θρύλος του ιταλικού μπάσκετ, Ντίνο Μενεγκίν, αποκαλύπτοντας ότι έχασε δύο φίλους από΄τον ιό. Παράλληλα, τόνισε ότι ο ίδιος πήρε από την αρχή πολύ σοβαρά τον ίο, ενώ οι νέοι στην χώρα του νόμιζαν ότι “είναι ο Σούπερμαν”.

Αναλυτικά:

«Βιώνουμε μία δραματική κατάσταση στην Ιταλία. Αν θέλετε να σώσετε τη ζωή σας και αυτή των αγαπημένων σας, υπακούστε στις υποδείξεις της κυβέρνησης και μείνετε το σπίτι. Αν θέλετε να σώσετε τη ζωή των γονιών και των φίλων σας, μείνετε σπίτι. Ευτυχώς εγώ κι η οικογένειά μου είμαστε καλά, αλλά έχασα δύο φίλους από αυτή την πανδημία. Έναν στη Βενετία κι έναν στο Μπέργκαμο, αλλά εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί δεν κατάφερα ούτε στην κηδεία να πάω.

Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που μας συμβαίνει. Οι νέοι άνθρωποι στην Ιταλία, στην αρχή νόμιζαν ότι όλο αυτό δεν τους αφορούσε, νόμιζαν ότι είναι ο Σούπερμαν. Μέχρι πριν από δέκα μέρες, έβλεπες ακόμη τον κόσμο να κυκλοφορεί στον δρόμο, να κάνει γυμναστική, περιπάτους με τα παιδιά. Δεν μπορούσα να το πιστέψω όλο αυτό! Πλέον υπάρχουν αστυνομικοί και στρατιώτες στους δρόμους για να επιβλέπουν την κατάσταση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Χάποελ: «Άδικη απόφαση οι δυο αγώνες εντός 48 ωρών»

Κατά της Ισραηλινής λίγκα στρέφεται η Χάποελ Ιερουσαλήμ Η Χάποελ Ιερουσαλήμ εξέδωσε ανακοί…