Κεντρική NBA Λιν σε Τραμπ: “Να υποστηρίξεις αυτούς που επηρεάζονται από τον ρατσισμό που ενθαρρύνεις” (pic)
NBA

Λιν σε Τραμπ: “Να υποστηρίξεις αυτούς που επηρεάζονται από τον ρατσισμό που ενθαρρύνεις” (pic)

fcf934a4 65ca 11ea 8e9f 2d196083a37c image hires 172927

Δημόσια κόντρα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ άνοιξε ο Τζέρεμι Λιν με αφορμή την ρατσιστική του δήλωσε περί “κινεζικού ιού”. Ο πλανητάρχης, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό θεωρούσε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για τις ΗΠΑ, ενώ πλέον τρέχει και δεν φτάνει.

Παράλληλα, με αναρτήσεις του στο twitter, χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό “κινεζική απειλή”, προκαλώντας αντιδράσεις πολλών, ανάμεσα τους και του Τζέρεμι Λιν. Ο παίκτης των Μπεϊτζίνγκ Ντακς μάλιστα δεν δίστασε να ανοίξει διαδικτυακή κόντρα μαζί του καλώντας τον να υποστηρίξει αυτούς οι οποίοι επηρεάζοντας από τον ρατσισμό που ο ίδιος ενθαρρύνει.

Εύχομαι να υποστηρίξεις με σθένος τους αδύναμους και τους ευάλωτους ανθρώπους που θα υποφέρουν εξαιτίας της κακοδιαχείρησης του ιού, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που θα επηρεαστούν από τον ρατσισμό που εσύ ενθαρρύνεις“, έγραψε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μπεϊτζίνγκ Ντακς, κάτω από την ανάρτηση του Τραμπ που ανέφερε:

“Oι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν τις βιομηχανίες που θα επηρεαστούν από τον κινεζικό ιό. Θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί απ’ όσο ήμασταν προηγουμένως“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…