Κεντρική Διεθνή Λάρκιν: ¨Μείνετε σε εγρήγορση, σε χρόνο μηδέν θα κάνουμε πάλι αυτό που αγαπάμε” (vid)

Λάρκιν: ¨Μείνετε σε εγρήγορση, σε χρόνο μηδέν θα κάνουμε πάλι αυτό που αγαπάμε” (vid)

larkin efes

Η καραντίνα των τελευταίων εβδομάδων έχει αλλάξει την ρουτίνα όλων των ανθρώπων, πόσο μάλλον των αθλητών. Οι παίκτες του μπάσκετ από τους εξοντωτικούς ρυθμούς προπονήσεων και αγώνων έχουν μπει σε μια στασιμότητα και ψάχνουν τρόπους να μείνουν σε εγρήγορση. Σε αυτό εστίασε ο Σέιν Λάρκιν σε βίντεο-μήνυμα που αναρτήθηκε μέσω της εταιρίας που τον εκπροσωπεί, τονίζοντας παράλληλα ότι σε χρόνο μηδέν θα τελειώσουν όλα και θα επιστρέψουν στα παρκέ.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα είστε σε ένταση, αφού δεν μπορείτε να προπονηθείτε και να δουλέψετε με το πρόβλημα του κορωνοϊού. Αλλά το σημαντικό είναι να παραμείνετε σε εγρήγορση με όποιον τρόπο μπορείτε.

Να κάνετε ατομικές προπονήσεις, να βλέπετε στιγμιότυπα από παίκτες που έχετε ως πρότυπά σας, να αποστηθίσετε κάποια πράγματα και να τα προσθέσετε στο δικό σας παιχνίδι και πάνω από όλα να προσπαθήσετε να μείνετε ασφαλείς.

Πλένετε τα χέρια σας καλά και κάνετε ότι σας λένε οι άνθρωποι για να μείνετε μακριά από τον ιό.Και σε χρόνο μηδέν θα επιστρέψουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, δηλαδή να παίζουμε μπάσκετ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…