Κεντρική Elite League Γκαβανόπουλος: «Να δώσουμε ό,τι περισσότερο έχουμε»

Γκαβανόπουλος: «Να δώσουμε ό,τι περισσότερο έχουμε»

gkavanopoulos amyntas

Ο Αμύντας αντιμετωπίζει αύριο (7/3, 17:00) τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στο Αιγάλεω για την 21η Αγωνιστική της Α2 Ανδρών. Ο Χρήστος Γκαβανόπουλος μίλησε στο www.amyntas.gr για την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό B’, την ολοκλήρωση των 2/3 του Πρωταθλήματος και τον επερχόμενο αγώνα εναντίον των δύο πρώην προπονητών του Συλλόγου.

Αρχικά, ο έμπειρος forward της ομάδας μας δήλωσε: «Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Μας έδωσε χαρά το γεμάτο γήπεδο. Όμως, δεν ήταν αρκετό για να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε ομαδικά, κι έτσι χωρίς να ξεχωρίσει κάποιος ιδιαίτερα, κατάφερε να μας κερδίσει».

Ο Χρήστος Γκαβανόπουλος επισήμανε επίσης: «Το φετινό Πρωτάθλημα αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως η Α2 είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά Πρωταθλήματα της χώρας, καθώς τίποτα δεν μπορεί να κριθεί με βεβαιότητα πριν το τέλος του. Έτσι όπως είναι μέχρι στιγμής τα πράγματα φυσικά και συνεχίζουν να υπάρχουν ελπίδες. Ακόμη κι αν δεν υπήρχαν, εμείς θα παλεύαμε για να φτιάξουμε. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ότι περισσότερο έχουμε μέχρι την τελευταία στιγμή».

Τέλος, αναφορικά με το ματς με τον Διαγόρα τόνισε: «Ο Διαγόρας είναι μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Δίκια βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Το γεγονός οτι θα συναντήσουμε ως αντιπάλους τους πρώην προπονητές μας είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ειδικά για τους συμπαίκτες μου που τους έζησαν όλα τα χρόνια στην ομάδα. Όμως έτσι είναι ο αθλητισμός. Εμείς πρέπει να δείξουμε αυτοπεποίθηση και ομαδικότητα για να καταφέρουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…