Κεντρική NBA Φουρνιέ: “Απαράδεκτη συμπεριφορά προς τον Γκομπέρ”
NBA

Φουρνιέ: “Απαράδεκτη συμπεριφορά προς τον Γκομπέρ”

evan fournier orlando magic e1584887687687

Ρούντι Γκομπέρ ήταν το πρώτο θύμα του κορωνοϊού του ΝΒΑ και λόγω της επιπολαιότητας που έδειξε, έγινε στόχος κριτικής. Ο Εβάν Φουρνιέ βγήκε ξανά να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας και χαρακτήρισε απαράδεκτη την συμπεριφορά προς τον Γάλλο σέντερ.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Εβάν Φουρνιέ νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί τον συμπατριώτη του Ρούντι Γκομπέρ. Ο Γκομπέρ έγινε το πρόσωπο των ημερών, αφού ήταν το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στο ΝΒΑ και η αφορμή για να διακοπεί το πρωτάθλημα. Κάτι που όμως εξελίσσονται τα πράγματα θα γινόταν έτσι κι αλλιώς, απλά λίγο αργότερα ίσως.

“Ξαφνικά είναι το πρόσωπο του κορονοϊού στο ΝΒΑ. Η συμπεριφορά και φιλάθλων και των ΜΜΕ είναι αηδιαστική. Δεν καταλαβαίνω καν γιατί πρέπει να βγαίνουν τα ονόματα. Είναι αβάσταχτο. Μπορείς να πεις είναι άρρωστος ένας παίκτης, ένας προπονητής, αλλά χωρίς να τον κατονομάσεις. Το είδαμε στους Σίξερς, στους Λέικερς… Δεν είπαν ονόματα. Το δικό του όνομα βγήκε πρώτο και στιγματίστηκε. Είναι το κλασικό που κάνουν όλοι, κατηγορώντας τον ξένο. Ένας Ευρωπαίος έφερε τον ιό. Και ποιος το ξέρει αυτό; Ποιος λέει πως δεν ήταν ο Ντόνοβαν Μίτσελ που κόλλησε τον Ρούντι; Έρχονται κι αυτά που λέει ο Ντόναλντ Τραμπ, τα οποία σίγουρα δεν βοηθούν. Ναι, το αστείο ήταν κάτι, όλοι μιλούν γι’ αυτό, αλλά δεν ήξερε. Είναι εύκολο να δείχνεις με το δάχτυλο μετά. Θα μπορούσα να είχα κάνει το ίδιο αστείο”, ανέφερε ο Γάλλος στη “L’ equipe”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Μπλέικ Γκρίφιν

Τέλος στην καριέρα του βάζει ο Μπλέικ Γκρίφιν Ο Μπλέικ Γκρίφιν αποφάσισε να βάλει τέλος στ…