Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Φενέρ: “Ο Ομπράντοβιτς πληρώνεται μαζί με τους παίκτες”

Φενέρ: “Ο Ομπράντοβιτς πληρώνεται μαζί με τους παίκτες”

zeliko obradovic

Η Φενέρμπαχτσε πήρε επίσημη θέση για το δημοσίευμα της Hurriyet, το οποίο ανέφερε ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο μόνος που έχει πληρωθεί κανονικά και ότι υπάρχουν οφειλές στους παίκτες. Η τουρκική ομάδα ξεκαθάρισε ότι ο έμπειρος τεχνικός πληρώνεται μαζί με όλους τους παίκτες και δεν έχει γίνει κάποια εξαίρεση.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Σεμίχ Οζσόι, ανέφερε σε δηλώσεις του: «Χθες, σε κάποιες εφημερίδες και σάιτ παρουσιάστηκαν ειδήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ότι οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε δεν έχουν λάβει τους μισθούς τους, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει λάβει τον δικό του.

Θέλω να γίνει γνωστό ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας προπονητής που πορεύεται πάντα με την ομάδα και τους παίκτες. Το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας όλων αυτών των χρόνων είναι η σύνδεση που έχει δημιουργήσει στην ομάδα. Ποτέ δεν υπήρξε προτεραιότητα στον μισθό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος λαμβάνει το μισθό του μαζί με τους παίκτες. Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν ότι ο Ομπράντοβιτς πάντα έβαζε σε προτεραιότητα την ομάδα και τους παίκτες σε όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένων και των πληρωμών και θα ήθελα να τονίσω ότι αυτές οι φήμες έχουν λόγο που δημοσιεύτηκαν

Θα ήθελα να ζητήσω από τα ΜΜΕ που θέλουν να δημιουργήσουν αρνητική ατμόσφαιρα να μην δουλεύουν ως εργαλεία και να είναι πιο προσεκτικά στις ειδήσεις που παρουσιάζουν σε μία κρίσιμη περίοδο για τον κόσμο και την χώρα μας, αλλά και να ζητήσω από τους φιλάθλους μας να μην λάβουν υπόψη αυτά τα νέα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…