Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ευρωλίγκα: Λουκέτο μέχρι τις 11 Απρίλη, αισιοδοξία ότι θα ολοκληρωθεί η χρονιά

Ευρωλίγκα: Λουκέτο μέχρι τις 11 Απρίλη, αισιοδοξία ότι θα ολοκληρωθεί η χρονιά

Η αναστολή της δράσης στην Ευρωλίγκα θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι της 11 Απριλίου, όπως γνωστοποίησε με γράμμα του προς τους φίλους της διοργάνωσης ο Τζόρντι Μπερτομέου. Παράλληλα, ο CEO της διοργάνωσης, τόνισε ότι οι ιθύνοντες μένουν σταθεροί στην άποψη τους να ολοκληρωθεί η χρονιά κανονικά.

Αναλυτικά το γράμμα του Μπερτομέου:

«Αγαπητοί φίλαθλοι, 

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για το πάθος και την δέσμευση που συνεχίζετε να δείχνετε στην Euroleague στην πιο δύσκολη κατάσταση που έχουμε βιώσει στα 20 χρόνια της ιστορίας μας.

Από την πρώτη στιγμή που ο Covid-19 έφτασε στην Ευρώπη, εξετάσαμε το ζήτημα με την μέγιστη δυνατή σοβαρότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των κυβερνήσεων και των αρχών σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό μας οδήγησε σε αποφάσεις που δεν ήταν δημοφιλείς, όπως τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών ή αλλαγή στις έδρες. Αυτό πλήγωσε τον πιο πολύτιμο θησαυρό μας, τους φαν. Πλέον, η έξαρση μας οδήγησε στην προσωρινή διακοπή των διοργανώσεών μας για να προστατέψουμε όσους συμμετέχουν, τους φιλάθλους και για να βοηθήσουμε στις προσπάθειες της παγκόσμιας κοινότητας στη μάχη για την πανδημία.

Τα παιχνίδια μας αναβάλλονται τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου και παραμένουμε σταθεροί στην άποψη να δώσουμε ένα τέλος σε μία καταπληκτική σεζόν μέχρι στιγμής.

Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε περιεχόμενο απο τις διοργανώσεις μας, ενώ θα λαμβάνετε κι ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση με τον COVID-19. Θα δουλέψουμε σε συνεργασία με τους μετόχους μας, ώστε να διασκεδάσουμε τον κόσμο που βρίσκεται σε μια ασυνήθιστη κατάσταση.

Ελπίζουμε ότι το συντομότερο δυνατό θα έχουμε φτάσει σε μια νίκη και ότι οι διοργανώσεις θα εκκινήσουν ξανά. Η Euroleague Βasketball θα συνεχίσει να αξιολογεί την κατάσταση σε καθημερινή βάση, καθώς ο Υπεύθυνος Υγείας δουλεύει σε συνεργασία με ειδικούς δημόσιοες υγείας για να βεβαιώσει πότε το περιβάλλον θα είναι ασφαλές. Στο μεταξύ, σας καλούμε να ακολουθείτε τα προληπτικά μέτρα που προτείνονται από τις αρχές και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγεία, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Αμύντας – Ολυμπιακός 72-70: Θρίαμβος της ομάδας του Υμηττού

Ο Αμύντας σημείωσε ιστορική νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό επικρατώντας με 72-70 στο κλειστό τ…