Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Νέα συνεργασία για την Ένωση Παικτών

Euroleague: Νέα συνεργασία για την Ένωση Παικτών

Ένωση Παικτών της Ευρωλίγκα προχώρησε σε ακόμη μία συνεργασία. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρία InStat και πλέον τα μέλη της Ένωσης Παικτών θα έχουν πρόσβαση σε μία βάση στατιστικών δεδομένων και ένα σύστημα ανάλυσης βίντεο.

«Η InStat έχει μεγάλη εμπειρία μέσα από τη συνεργασίες της με τα μεγαλύτερα κλαμπ και πρωταθλήματα στο μπάκσετ, στο ποδόσφαιρο και το ice hockey. Κάθε άθλημα και ειδικά το μπάσκετ, έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες. Τα μέλη μας είναι ενθουσιασμένα που έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ένα τόσο μοναδικό σύστημα, που θα τους βοηθήσει να αναλύσουν κάθε φάση στην οποία συμμετέχουν, ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί με τον Covid-19, που οι ευκαιρίες για την βελτίωση των παικτών είναι περιορισμένες», ανέφερε ο managing director της Ένωσης, Μπόστιαν Νάχμπαρ.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της InStat, Ντέιβιντ Γκάρλαντ, πρόσθεσε: «Η InStat είναι ενθουσιασμένη για την συνεργασία με την ELPA. Ο κοινός μας στόχος είναι να διαδόσουμε την αγάπη για το μπάσκετ σε όλο τον κόσμο και να παρέχουμε στους νέους μας συνεργάτες την καλύτερη δυνατή λύση για την ανάλυση της εμφάνισής τους. Με αυτή τη συνεργασία, το καταφέραμε αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βαθμολογία Ευρωλίγκα: Μόνο με θαύμα οχτάδα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Μπασκόνια και πλέον μόνο με θαύμα θα προκρι…