Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Ένας μισθός πρόστιμο από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ένας μισθός πρόστιμο από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

giannakopoulos pitino pao

Η σταθερή επιλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν να βγάζει τους παίκτες και τους προπονητές στη σέντρα. Κάθε φορά που έπαιρνε μια απόφαση, το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Είτε όταν υποχρέωσε την αποστολή, με τον Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο, να επιστρέψει με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη, είτε όταν τα… έχωσε μέσω Instagram στον Ταΐρίς Ράις, είτε ακόμα και τις προάλλες όταν ανακοινώθηκαν όσα είπε, πριν τον αγώνα στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά θέλησε να κρατήσει τα πάντα εντός ομάδας.

Η διοίκηση δεν θέλησε να βγει τίποτα προς τα έξω, μένοντας μόνο στο ότι έγιναν αυστηρές συστάσεις και πως από μόνο του το γεγονός ότι παίκτες και τεχνική ηγεσία πήγαν στο ρεπό τους στο «Νίκος Γκάλης» ήταν μια… τιμωρία, ήταν ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης. Φυσικά, η συνάντηση (κράτησε πάνω από μια ώρα) δεν έγινε για να… χαλάσει το ρεπό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν έξαλλος, αλλά συνάμα ήρεμος. Έφερε τους πάντες προ των ευθυνών τους, σημειώνοντας ότι εκείνος μπήκε μπροστά και «παραλίγο να φάω ξύλο στο ΣΕΦ». Τους είπε ότι χάνει χρήματα, γιατί ο κόσμος φεύγει ενοχλημένος, άρα δεν είναι σίγουρο ότι θα πάει ξανά στον επόμενο αγώνα και τους ζήτησε να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο «ισχυρός άνδρας» του Παναθηναϊκού μίλησε στο συναίσθημα, μίλησε στο φιλότιμο, αλλά μίλησε και στην… τσέπη των παικτών και των προπονητών. Όλοι τιμωρήθηκαν με έναν μισθό, όποιος δεν συμφωνούσε με το πρόστιμο μπορούσε να φύγει από την ομάδα. Και βέβαια, κανείς δεν αντέδρασε, καθώς η εικόνα του Παναθηναϊκού είναι τόσο κακή, που δεν υπήρχε κάποιος να νιώθει ότι… αδικείται. Κι αν το ένιωθε, ήταν τόσο αποφασισμένος κι ενοχλημένος ο κ. Γιαννακόπουλος, που προτίμησε να το κρατήσει μέσα του.

Το κατά πόσο αυτή η επίσκεψη θα έχει αποτέλεσμα κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Βέβαιο είναι ότι τα περιθώρια ανοχής, τα οποία πλέον συμβαδίζουν με τα περιθώρια αγωνιστικής ανοχής, εξαντλήθηκαν. Πλέον ή αλλάζει η εικόνα, ή βουλιάζει ο Παναθηναϊκός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…