Κεντρική Basket League ΑΕΚ Εν μέσω «παγκοσμίου πολέμου», η ΦΙΜΠΑ θυμήθηκε την ΑΕΚ

Εν μέσω «παγκοσμίου πολέμου», η ΦΙΜΠΑ θυμήθηκε την ΑΕΚ

Υπάρχουν στιγμές που η καθημερινότητα ξεπερνά τη φαντασία κι η σχολαστικότητα αγγίζει τα όρια της υπερβολής. Η ΦΙΜΠΑ τιμώρησε σήμερα την ΑΕΚ, για παλιότερη οφειλή σε παίκτη, απαγορεύοντας της να κάνει μεταγραφές. Κι από τη μια είναι απολύτως σωστή ενέργεια, καθώς είναι και το μοναδικό μέσο που έχει η παγκόσμια ομοσπονδία για να πιέζει τις ομάδες να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.

Από την άλλη πρόκειται για την πιο άκυρη κι άκαιρη στιγμή. Εν μέσω «παγκοσμίου πολέμου», σύμφωνα με τον ΠΟΥ, εν μέσω της απόλυτης αβεβαιότητας για το αύριο των διοργανώσεων (εντός κι εκτός συνόρων), η αξία αυτού του ΒΑΝ είναι μηδενική. Μήπως πρόκειται να προχωρήσει η «Ένωση» σε μεταγραφή παίκτη; Για ποια διοργάνωση, αφού όλα έχουν σταματήσει;

Αλλά και να ξεκινήσουν πάλι οι διοργανώσεις, συντρέχουν λόγοι να κάνει η ΑΕΚ μεταγραφή; Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον μετατίθεται -υπό κανονικές συνθήκες, οι οποίες σήμερα δεν υπάρχουν- για το καλοκαίρι. Προδήλως μέχρι τότε η διοίκηση της ΑΕΚ θα διευθετήσει το θέμα, οπότε η απαγόρευση μοιάζει να είναι κενό γράμμα, μια τυπολατρική διαδικασία, που κάποιος άνευ λόγου κι αιτίας ενεργοποίησε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Έτσι επανεκκινεί το σύνολο του αθλητισμού [pics]

Οι λοιμωξιολόγοι μετά από πολλούς μήνες αποφάσισαν την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλη…