Κεντρική Διεθνή Διαιτητές της FIBA στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Διαιτητές της FIBA στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Διαιτητές ΣΥΔΚΝΑ

Η κατάσταση στην Ιταλία εξακολουθεί να είναι τραγική και όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Το ίδιο αποφάσισαν να κάνουν και δύο διαιτητές της FIBA. Συγκεκριμένα, οι Γκίντο Τζιοβανέτι και Σίλβια Μαρτζιάλι άφησαν τις σφυρίχτρες και από τη θέση του γιατρού βοηθούν τους συμπατριώτες τους.

Ο Τζιοβανέτι δήλωσε στην επίσημη σελίδα της FIBA: “Η κατάσταση είναι σκληρή και δύσκολη. Η κυβέρνηση ζητά περισσότερη βοήθεια από τους γιατρούς. Εγώ δουλεύω στο νοσοκομείο του Μπάρι. Ήμουν στο καρδιολογικό τμήμα, αλλά τώρα είμαι στο τμήμα για τους ασθενείς με Covid-19. ο βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα σταματήσει όλο αυτό που ζούμε. Η έξαρση επικεντρώνεται στην Λομβαρδία και σε κάποια άλλα μέρη της Ιταλίας, αλλά τώρα αγχωνόμαστε για τον νότο. Μπορεί να έχουν έρθει άνθρωπο από το βόρειο κομμάτι της χώρας και να έγινε η διασπορά του ιού. Απλά δεν ξέρουμε

Η Σίλβια Μαρτζιάλι τόνισε: “Όταν γίνεσαι γιατρός, δίνεις μία υπόσχεση και πρέπει να την τιμήσεις, ειδικά όταν υπάρχει ανάγκη. Βοηθάς και δίνεις στήριγμα στους άλλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…