Κεντρική Ηρακλής Χωρίς Ζάρα, με Όγκλιβι κόντρα στην ΑΕΚ ο Ηρακλής

Χωρίς Ζάρα, με Όγκλιβι κόντρα στην ΑΕΚ ο Ηρακλής

zaras iraklis

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, με τον γηραιό να ετοιμάζεται να ταξιδέψει αύριο το απόγευμα για την Αθήνα. Ο Ηλίας Καντζούρης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Θοδωρή Ζάρα, ενώ αντιθέτως στην αποστολή θα είναι ο Άντριου Όγκιλβι.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Χωρίς τον Θοδωρή Ζάρα θα ταξιδέψει αύριο το απόγευμα για την Αθήνα η Ομάδα μας, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ (07/03, 17:30, ΟΑΚΑ, Cosmote Sport4).

Ο έμπειρος γκαρντ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας στο γόνατό του, ώστε να είναι έτοιμος 100% για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις μας.

Στην αποστολή θα είναι ο Άντριου Όγκιλβι που σήμερα συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε φουλ ρυθμούς και αύριο, στην τελευταία προ του αγώνα, αναμένεται να είναι παρών σε όλο το πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι αθλητές μας προπονήθηκαν με τη δεδομένη για τη δυσκολία του αγώνα ένταση και θα πράξουν το ίδιο αύριο το μεσημέρι, προ της αναχώρησης νωρίς το απόγευμα για την πρωτεύουσα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…