Κεντρική Basket League ΑΕΚ BCL: Η επίδραση του Λάνγκφορντ στο παιχνίδι της ΑΕΚ! (vid)

BCL: Η επίδραση του Λάνγκφορντ στο παιχνίδι της ΑΕΚ! (vid)

langford aek vonni

To basketball champions league όπως όλες οι διοργανώσεις της FIBA και της Ευρωλίγκας έχουν προχωρήσει σε διακοπή της δράσης λόγω κορωνοϊού, ωστόσο οι διοργανωτές εστίασαν στην επίδραση του Κιθ Λάνγκφορντ στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές κάνουν focus στην επιθετική συμβολή του Αμερικανού στο παιχνίδι της ένωσης, με τα πέντε παιχνίδια με 25+ πόντους, αλλά και στο γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι και στα δύο παιχνίδια με την Βόννη έφτασαν τους 90 πόντους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το BCL:

Ακόμη κι αν δεν ξέρατε ότι ο Keith Langford επέστρεψε από τραυματισμό για τα Play-Offs, θα έπρεπε να το καταλάβετε από την επιθετική επίδοση της ελληνικής ομάδας στη Φάση των 16. Η νίκη της ΑΕΚ με 90-86 στην έδρα της Telekom Baskets Bonn την Τρίτη αποτέλεσε το πρώτο ματς φέτος, στο οποίο η ομάδα της Αθήνας σημείωσε 90+ πόντους εκτός έδρας. Ο Keith Langford ξεχώρισε με 25 πόντους κι έγινε ο πρώτος παίκτης φέτος που φτάνει σε τέτοια επίδοση σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις.

Το γεγονός πως ο Αμερικανός δεν ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα οδήγησε σε ένα ρεκόρ για τα Play-Offs. Χάρη στη συνεισφορά του Langford, οι παγκίτες της ΑΕΚ σημείωσαν 59 από τους 90 πόντους της ομάδας και, όπως καταλαβαίνετε, είναι η μεγαλύτερη επίδοση που έχει σημειωθεί ποτέ από πάγκο ομάδα σε παιχνίδι των Play-Offs.

Όπως πιθανότατα θυμάστε, η AEK κέρδισε 92-85 στο Game 1 μια εβδομάδα νωρίτερα κι έτσι έκανε το δύο στα δύο με 90+, ενώ είχε φτάσει σε τέτοια επιθετική επίδοση μόλις δυο φορές στα 14 ματς της Κανονικής Περιόδου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…