Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Διαγωνισμός για πέντε επετειακές φανέλες του Γκάλη! (pic)

Άρης: Διαγωνισμός για πέντε επετειακές φανέλες του Γκάλη! (pic)

galis

Σαν σήμερα πριν από 32 χρόνια ο Άρης είχε επικρατήσει με 102-93 για τα προημιτελικά του κυπέλλου, με τον Νίκο Γκάλη να πραγματοποιεί φανταστική εμφάνιση και το κοινό να φωνάζει “Τι την έκανε τη μπάλα ο…Θεός;”. Με αφορμή αυτό το γεγονός, οι “κίτρινοι” ξεκινούν διαγωνισμό με έπαθλο πέντε επετειακές φανέλες με το νούμερο 6.

Αναλυτικά:

Σαν…σήμερα όλη η Ελλάδα αναρωτήθηκε… “Τι την έκανε τη μπάλα ο…Θεός;”!

Στις 28 Μαρτίου 1988, ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει τον Π.Α.Ο.Κ στα προημιτελικά του Κυπέλλου και προκρίνεται με 100άρα !

Τελικό σκορ 102-93, με τους Νίκο Γκάλη (36 πόντοι) και Παναγιώτη Γιαννάκη (27 πόντοι) να ξεχωρίζουν στην αναμέτρηση, που έμεινε…γνωστή για την κίνηση του Νίκου Γκάλη με τη μπάλα στα τελευταία δευτερόλεπτα!

Μια κίνηση που από τότε έμεινε ως σήμα κατατεθέν και…προσπάθησαν πολλοί να την μιμηθούν!

Ανέβασε κι εσύ το δικό σου βιντεάκι με τη θρυλική κίνηση, με #τι_την_εκανε_τη_μπαλα_ο_θεος, κάνε tag την ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ARIS B.C.) σε Facebook ή/και Instagram (@aris.bc.official) και μπες στην κλήρωση για 5 επετειακές φανέλες με το Νο6!

O Διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 31 Μαρτίου στις 23:59!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

⚡ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ⚡ Σαν…σήμερα όλη η Ελλάδα αναρωτήθηκε… “Τι την έκανε 👆🏀τη μπάλα ο…Θεός;”! Στις 28 Μαρτίου 1988, ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει τον Π.Α.Ο.Κ στα προημιτελικά του Κυπέλλου και προκρίνεται με 100άρα ! Τελικό σκορ 102-93, με τους Νίκο Γκάλη (36 πόντοι) και Παναγιώτη Γιαννάκη (27 πόντοι) να ξεχωρίζουν στην αναμέτρηση, που έμεινε…γνωστή για την κίνηση του Νίκου Γκάλη με τη μπάλα στα τελευταία δευτερόλεπτα! Μια κίνηση που από τότε έμεινε ως σήμα κατατεθέν και…προσπάθησαν πολλοί να την μιμηθούν! Ανέβασε κι εσύ το δικό σου βιντεάκι με τη θρυλική κίνηση, με #τι_την_εκανε_τη_μπαλα_ο_θεος, κάνε tag την ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ARIS B.C.) σε Facebook ή/και Instagram (@aris.bc.official) και μπες στην κλήρωση για 5 επετειακές φανέλες με το Νο6! O Διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 31 Μαρτίου στις 23:59! #arisbc #arisbc20 #emperor #τι_την_εκανε_τη_μπαλα_ο_θεος #betshopgr #betshop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS B.C. (@aris.bc.official) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…