Κεντρική Γυναίκες Aποδέσμευσε τις ξένες του ο ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Aποδέσμευσε τις ξένες του ο ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Tα πρωταθλήματα στη χώρα μας έχουν ανασταλεί λόγω του κορωνοϊού και κανείς δεν ξέρει αν θα ξεκινήσουν ξανά. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε να αποδεσμεύσει τις ξένες παίκτριες της, προκειμένου να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να είναι κοντά στις οικογένειες τους.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

“Με το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών να έχει ανασταλλεί χωρίς ημερομηνία επανέναρξης και με την γενικότερη κατάσταση – εξαιτίας της παγκόσμιας πανδημίας του Κορωνοϊού – αβέβαιη, οι Αμερικανίδες αθλήτριες της ομάδας Brandy Montgomery, Acheil Tac και Sierra Calhoun αποφάσισαν με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ομάδας να επιστρέψουν στην πατρίδα και τις οικογένειές τους.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά και τις 3 αθλήτριες που τίμησαν τον ταύρο στη φανέλα, δίνοντας τους τελευταίους μήνες τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα, αλλά και για την επαγγελματική τους συμπεριφορά καθόλη την παραμονή τους στα Γιάννινα.

Ευχόμαστε να έχουν καλή επιστροφή με ασφάλεια στην πατρίδα τους και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανανταμώσουν σύντομα – ανήκουν ήδη στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Βιντσιλαίου: Ντεμπούτο με ήττα, καλή εμφάνιση και αποβολή

Με ήττα παρά την καλή της εμφάνιση συνδύασε το ντεμπούτο της με την Α3 Ουμέα η Αγγελική Βι…