Τόρλιν… out

fitzpatrick torlin

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο Αλεξάνδρειο, η εικόνα του απείχε από αυτήν που είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Άρη. Ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ έχει λίγα καλά παιχνίδια (καλύτερο αυτό απέναντι στον Πανιώνιο) με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα κι οι παράγοντες της ομάδας θέλουν κάτι καλύτερο, προκειμένου να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός είναι στην… πόρτα της εξόδου. Βεβαίως, υπάρχουν μια σειρά από θέματα προς συζήτηση. Τι θα γίνει με το ΒΑΝ; Πού θα βρει χρήματα ο Άρης να φέρει καλύτερο παίκτη; Υπάρχει καλύτερος παίκτης στην αγορά; Στους… διαδρόμους του Αλεξάνδρειου λέγεται ότι έχει βρεθεί τρόπος. Θα δείξει.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του Άρη. Το καλύτερο, αν κι εφόσον προχωρήσουν στην αλλαγή του Φιτζπάτρικ, θα ήταν να αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του πριν τον «τελικό» με τον Κολοσσό. Μετά μπορεί και να είναι… αργά. Μπορεί και όχι. Από την άλλη, όποιος παίκτης κι αν προστεθεί, χρειάζεται έναν εύλογο χρόνο προσαρμογής και το μόνο που δεν έχει ο Άρης (όχι το μόνο, αλλά αυτό που σίγουρα του λείπει) είναι χρόνος.

Σε κάθε περίπτωση, ο «Αυτοκράτορας» θα προσπαθήσει να αλλάξει τη μοίρα του, όσο εύκολο ή δύσκολο είναι αυτό και σε αυτή την προσπάθεια κάποιοι θα ακολουθήσουν, κάποιοι θα μείνουν πίσω και κάποιοι θα αντικατασταθούν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…