Κεντρική Ασίστ Περαστικός Το μπέρδεμα με τη Λόχαν…

Το μπέρδεμα με τη Λόχαν…

88189353 624083638385991 434681511040516096 n

Καλημέρα στα φιλαράκια μου. Με το καλλιτεχνικό στερέωμα δεν το έχω, αλλά αυτή την κοπελίτσα τη Λίντσεϊ Λόχαν την έχω ακουστά. Ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια, επιχειρηματίας, θα μπορούσε να είναι φιλενάδα μου. «Περαστική» από παντού κι αυτή, έχει τον τρόπο να τα καταφέρνει. Αλλά, πώς μου ήρθε τώρα να γράψω για τη Λόχαν και δη σε μπασκετικό site; Έγινε ένα μπέρδεμα, που θέλω να το μοιραστώ μαζί μας, καθώς μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι.

Με παίρνει ένας φίλος τηλέφωνο και μου λέει μια ιστορία για έναν Αμερικανό παίκτη, ο οποίος θα μπορούσε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Φαντομάς». Ή ακόμα και σ’ εκείνο το έργο, όπου ο πρωταγωνιστής γίνονταν… αόρατος. Τέλος πάντων, εκεί που μιλούσαμε στο τηλέφωνο με τον κολλητό μου, αναφερθήκαμε στον Αμερικανό. Για κακή μου τύχη, δεν είχαμε σήμα καμπάνα. Ακούω να μου λέει κάτι για τη… Λόχαν.

Τώρα πώς το συνδύασα ότι ο γκαρντ στον οποίο αναφέρομαι τα έφτιαξε με τη Λίντσεϊ, θα σας γελάσω. Είπαμε, δεν είχα καλό σήμα. Όταν, λοιπόν, ο τύπος έγινε… αόρατος, πήγα να το παίξω έξυπνος. «Θα είναι σε κανένα εξωτικό μέρος με την καλή του» είπα με στόμφο κι έφαγα ένα φάσκελο. «Τι λες βρε βλαμμένε;», μου είπαν στην παρέα και πριν γίνει παρεξήγηση πήρα τον κολλητό.

«Τι μου έλεγες, ρε άσχετε, ότι ο… (ονόματα δεν γράφουμε) τα έφτιαξε με τη Λόχαν και γελάνε μαζί μου;». Έβαλε κι αυτός τα γέλια. «Πότε βρε χαζέ σου είπα ότι τα έφτιαξαν;». Εκνευρίστηκα. «Μα δεν μου είπες ότι είναι με τη Λόχαν;». Ξεκαρδίστηκε. «Όχι με τη Λόχαν, ρε μαλάκα. Στο Λόχαν ήταν».

Άντε να το μαζέψεις. Κι όχι τίποτ’ άλλο, αλλά από την παρέα δεν ήμουν «Περαστικός». Τους είπα με στόμφο «μάγκες, γράψτε λάθος. Δεν ήταν με τη Λόχαν ο τύπος, στο Λόχαν ήταν το Σαββατόβραδο». Με κοίταζαν καλά καλά. «Ποιο Λόχαν, ρε; Στην Αμερική ήταν». Τσου ρε γατάκια. Δυο φορές δεν πέφτει το αεροπλάνο της ίδιας γραμμής. «Εδώ την πατήσατε. Γιατί μπορεί η Αμερική να έχει Λόχαν, αλλά δεν έχει… Γκάζι. Και το παλικαράκι ήταν στο Γκάζι. Μην σας πω ότι μπορεί να είδε και τον ήλιο να ανατέλλει».

Η πλάκα είναι πως οι υπόλοιποι πιστεύουν ότι ο νεαρός ήταν στην πατρίδα του. Μπορεί στη συνέχεια να πήγε, αλλά το Σάββατο (εκείνο το Σάββατο), το έβγαλε στο κέντρο της Αθήνας. Άντε και σε 2-3 μέρες θα σας πω κι άλλη μια ιστορία, αυτή τη φορά βγαλμένη από τα αποδυτήρια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…