Κεντρική Basket League Άρης Τα αποτελέσματα της συνάντησης Αρβανίτη-Αυγενάκη για το Παλέ

Τα αποτελέσματα της συνάντησης Αρβανίτη-Αυγενάκη για το Παλέ

pale aris2

Η Πολιτεία οφείλει να δώσει λύση σε ένα θέμα που απασχολεί τα τελευταία χρόνια τον Άρη και έχει να κάνει με την παραχώρηση του Παλέ προς τον σύλλογο, ο οποίος έχει προσφέρει πάρα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στο μπάσκετ. Το ζήτημα αυτό “έπεσε” στο τραπέζι την Παρασκευή…

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ και Αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης συναντήθηκε σήμερα (21/02) στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Θέμα συζήτησης ήταν η παραχώρηση του Αλεξανδρείου Μελάθρου στον Άρη, ένα χρόνιο αίτημα του συλλόγου.
Το Υπουργείο και κατ’ επέκταση η Πολιτεία, όπως προέκυψε από τη συζήτηση του κ. Αρβανίτη με τον κ. Αυγενάκη, είναι θετικοί στην παραχώρηση του γηπέδου.

Την επόμενη βδομάδα, θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο των Ε.Α.Κ.Θ. (Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης), με μοναδικό θέμα την παραχώρηση του Αλεξανδρείου Μελάθρου. Στο Δ.Σ. θα είναι παρών και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και οι εκπρόσωποί του θα αναλύσουν το πλάνο, που έχουν για το γήπεδο. Το Δ.Σ. των Ε.Α.Κ.Θ. στη συνέχεια θα γνωμοδοτήσει στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…