Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: “Η ρωσική ρουλέτα ήταν υπέρ μας”

Σερέλης: “Η ρωσική ρουλέτα ήταν υπέρ μας”

xristos serelis e1577556523383

To Λαύριο πανηγύρισε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη, καθώς κατάφερε να κερδίσει στην Κρήτη το Ρέθυμνο στην παράταση. Ο προπονητής των νικητών, Χρήστος Σερέλης, τόνισε ότι στην παράταση κερδίζει συνήθως ο πιο τυχερός κι αυτήν τη φορά η ρωσική ρουλέτα ήταν υπέρ τους.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα, γιατί πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη, κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που έχει κερδίσει εδώ οκτώ ομάδες. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί κρατάμε αυτήν την ανταγωνιστικότητα και τη θέληση για νίκη, παρόλο που είχαμε φτάσει και εμείς στις 9 νίκες. Προφανώς, θέλαμε να τελειώνουμε γρήγορα την υπόθεση “παραμονή” και με αυτό το σκεπτικό μπήκαμε στο ματς.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου, διότι όλη αυτήν την εβδομάδα δούλεψαν πολύ σκληρά, παρά τη μεγάλη διακοπή, που όλοι γνωρίζουμε ότι χάνεται ο ρυθμός. Και επίσης, τους συγχαίρω, γιατί είχαμε ένα πλάνο και το κρατήσαμε 45 λεπτά, ενώ ακόμα και όταν χάναμε, δεν θορυβηθήκαμε. Καταφέραμε και γυρίσαμε το ματς και πήγαμε στην παράταση. Εκεί, που δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αλλά συνήθως ο πιο τυχερός. Σήμερα η “ρώσικη ρουλέτα” ήταν υπέρ μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Η νοοτροπία ήταν εκεί και το κρατάμε αυτό»

Στην θέληση που έδειξαν οι παίκτες του Λαυρίου αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Ικανοποιημένος α…