Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ “Το να έπαιρναν από 500 εισιτήρια οι δύο ομάδες θα ήταν άσχημο”

“Το να έπαιρναν από 500 εισιτήρια οι δύο ομάδες θα ήταν άσχημο”

Μια μέρα έμεινε για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του Προμηθέα, με τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, να υποστηρίζει την απόφαση της ομοσπονδίας να μην δοθούν εισιτήρια στις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι θα ήταν άσχημη εικόνα να υπάρχουν από 500 οπαδοί των δύο ομάδων και το υπόλοιπο γήπεδο να είναι άδειο.

Αναλυτικά:

«Σας καλωσορίζω στο Ηράκλειο, που έχει φιλοξενήσει τα τελευταία τρία χρόνια. Κι αύριο θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, με κερκίδες γεμάτες από παιδιά. Όπως ξέρετε, σε διαφορετική περίπτωση, θα είχαμε 500 φιλάθλους από την μια πλευρά και 500 από την άλλη κι όλο το υπόλοιπο γήπεδο θα ήταν άδειο. Μια εικόνα που βγαίνει προς τα έξω και δεν θα ήταν ευχάριστη, σε κανέναν και ιδιαίτερα στο εξωτερικό.

Το ότι οι Τελικοί γίνονται στην Κρήτη, είναι θέματα που τα έχουμε συζητήσει ξανά, προσφέρεται. Μακάρι να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, που δεν είναι μόνο θέματα ΕΟΚ και ομάδων, θα πρέπει να παρέμβουν κι άλλοι πιο πάνω από εμάς. ώστε κάποτε να κάνουμε τους αγώνες όπως πρέπει. Εύχομαι και στις δύο ομάδες να παρουσιάσουν το καλύτερο αθλητικό τους πρόσωπο. Ο καλύτερος και ο πιο τυχερός, θα είναι ο νικητής, αλλά αξίζουν και στις δύο ομάδες συγχαρητήρια, που έφτασαν στον Τελικό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έξαλλος ο Βασιλακόπουλος με τη συμφωνία Ολυμπιακού – ΕΡΤ

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Κογκαλίδης στην εκπομπή Overage του OVER FM 104,9, ο Γιώργος Βασι…