Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Θα κάνουμε τα πάντα για την κατάκτηση του κυπέλλου”

“Θα κάνουμε τα πάντα για την κατάκτηση του κυπέλλου”

dimitris katsivelis promitheas patras e1569937679583

Ιστορική μέρα η σημερινή για τον Προμηθέα καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας με 67-61 επί του Περιστερίου στον ημιτελικό. Ο Δημήτρης Κατσίβελης, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, τόνισε ότι περίμεναν ένα σκληρό παιχνίδι, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι. Στον προηγούμενο γύρο αποκλείσαμε τον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι σήμερα. Το Περιστέρι είναι σκληρή ομάδα. Παίξαμε έξυπνα, με καλή άμυνα και πήραμε την νίκη».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι αλλά και την δική του εμφάνιση: «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Θα πήγαινε στα λάθη και στις κατοχές. Η ομάδα δεν έχει Έλληνες και ξένους. Θέλουμε να παίζουμε καλά και να παίρνουμε τα αποτελέσματα με ομαδική δουλειά».

Για τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, αν προκριθεί: «Οι τελικοί είναι πάντα ξεχωριστοί. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι σύμφωνα με τα ατού τα δικά μας και τις αδυναμίες της ΑΕΚ. Θα προετοιμαστούμε και θα κάνουμε καλή δουλειά για τον τίτλο. Στο βάθος του μυαλού μας υπάρχει η κατάκτηση. Πρέπει να δούμε πως θα το κάνουμε πράξη αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…