Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Πρόβλημα των οπαδών το ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν”

“Πρόβλημα των οπαδών το ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν”

maciulis aek

Πρόβλημα των οπαδών θεωρεί ότι είναι το γεγονός ότι δεν μπορούν να βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη για έναν τελικό ο Γιόνας Ματσιούλις, όπως δήλωσε στην συνέντευξη τύπου του αυριανού τελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Προμηθέα. Παράλληλα, ο φόργουορντ των κιτρινόμαυρων τόνισε ότι περιμένει μια μεγάλη μάχη για 40 λεπτά στο παρκέ και από τις δύο ομάδες για την κατάκτηση του τίτλου.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είναι μεγάλο επίτευγμα και για τις δύο ομάδες που είναι εδώ, το αξίζουν αμφότεροι. Αύριο θα είναι μια μεγάλη μάχη για 40 λεπτά, γιατί είναι ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Θα είναι σκληρή μάχη που θα κρατήσει για 40 λεπτά».

Για το κίνητρό του στην ηλικία του: «Το κίνητρο υπάρχει πάντα. Αν ο παίκτης δεν έχει κίνητρο να παίζει, να είναι σε ετοιμότητα και να είναι μαχητής, πρέπει να σταματήσει. Αλλά εγώ ακόμα το έχω αυτό».

Για το ότι δεν θα υπάρχουν οπαδοί στις κερκίδες: «Ξέρω λίγο πολύ την κατάσταση για τους οπαδούς και πως δεν θα τους έχουμε μαζί. Πέρυσι στην Βραζιλία είχαμε πολλούς οπαδούς στο Ρίο στο Διηπειρωτικό. Είναι πάντα καλά να έχεις μαζί φιλάθλους, γιατί βοηθούν την ομάδα, ειδικά σε άσχημο σημείο, σού δίνουν ώθηση. Αλλά την ίδια στιγμή, καταλαβαίνω και την κατάσταση στην Ελλάδα, που δεν μπορούν να είναι οι οπαδοί κάτω από την ίδια στέγη. Είναι πρόβλημα των οπαδών, κι όχι των ομάδων, πρέπει να αποδείξουν πως είναι ικανοί γι’ αυτό, να συνυπάρξουν μαζί. Ελπίζω αυτή η μέρα να έρθει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…