Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Περίπλοκο το παιχνίδι με την Αρμάνι”

“Περίπλοκο το παιχνίδι με την Αρμάνι”

pesic 1

Η Μπαρτσελόνα μετά την δύσκολη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Βαλένθια υποδέχεται σήμερα την Αρμάνι Μιλάνο (07/02 22:00) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς σε δηλώσεις του χαρακτήρισε περίπλοκο το σημερινό παιχνίδι ενώ παράλληλα τόνισε ότι πρέπει η ομάδα του να εμφανιστεί βελτιωμένη αμυντικά για να φτάσει στην νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι. Είχαμε δύο ταξίδια πριν από αυτό το ματς και δύο κλειστούς αγώνες, μέχρι τέλους. Είναι πιο εύκολο να ξεκουράζεσαι όταν νικάς, αυτό είναι σίγουρο και εμείς πήραμε δυο εκτός έδρας νίκες.

Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Το Μιλάνο είναι μια ισορροπημένη ομάδα, με δύο ψηλούς. Ο Ταρζέφσκι και ο Γκουντάιτις είναι αθλητικοί και έχουν ένταση στο παιχνίδι τους. Είναι επιθετικοί στο κομμάτι του ριμπάουντ και στο τρανζίσιον. Επίσης, έχουν και δύο ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, τον Σκόλα και τον Ροντρίγκεθ. Ο Μίτσοφ και ο Νέντοβιτς ανήκουν επίσης στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης στις θέσεις τους και η ομάδα έχει πάρει και νέους παίκτες.

Δίχως αμφιβολία, είναι μια επιθετική ομάδα και θα πρέπει να βελτιωθούμε στο αμυντικό σκέλος και να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…