Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Όλοι στον ΠΑΟΚ πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας”

“Όλοι στον ΠΑΟΚ πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας”

sxizas paok

Με δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση θα γίνει η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ καθώς αντιμετωπίζει αύριο τον Ήφαιστο στην Λήμνο. Ο Σταύρος Σχίζας, μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ δήλωσε ότι αν μείνουν πιστοί στο πλάνο θα αυξήσουν τις πιθανότητες για νίκη, ενώ παράλληλα τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι ο δικέφαλος του βορρά μπορεί να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Διαβάστε αναλυτικά:

Είναι ο πρώτος αγώνας μας μετά από μία μεγάλη διακοπή, καθώς η ομάδα δεν έχει δώσει αγώνα εδώ και 25 μέρες. Έχουμε μπροστά ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ήφαιστο στη Λήμνο.

Έχουμε νέο προπονητή, ο οποίος προσπαθεί να περάσει μερικά νέα πράγματα στην ομάδα και όλοι μας θέλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο. Το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό και όλοι μας πιστεύουμε ότι μπορούμε να τελειώσουμε την χρονιά όπως πρέπει, για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Όσον αφορά την προετοιμασία μας, έχουμε κάνει ουσιαστικά… μιάμιση προπόνηση όλοι μαζί, καθώς έλειπαν οι διεθνείς, αλλά νιώθω ότι μπορούμε να παρουσιαστούμε με τον τρόπο που πρέπει. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς ο Ήφαιστος Λήμνου έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα και εμείς μία από τις καλύτερες επιθέσεις.

Πιστεύω ότι όσο μένουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχουμε για να φύγουμε με τη νίκη από τη Λήμνο.

  • Άρης Ιωαννίδης

    «Έφυγε» από τη ζωή ο Άρης Ιωαννίδης

    Την τελευταία του πνοή άφησε ο Άρης Ιωαννίδης. Η Ελευθερούπολη θρηνεί την απώλεια του προέ…
  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…