Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να μην παρασυρθούμε από τον Ηρακλή”

“Να μην παρασυρθούμε από τον Ηρακλή”

kottas

Ο Ιωνικός φιλοξενείται αύριο από τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της basket league, με τον Θωμά Κώττα μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ να κάνει ειδική αναφορά στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του γηραιού στο Ιβανώφειο. Παράλληλα, αναφορικά με το παιχνίδι εστίασε στην αναγκαιότητα να μην παρασυρθεί η ομάδα του από τον ρυθμό των γηπεδούχων.

Αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Έπειτα από μία αρκετά μεγάλη διακοπή είναι ώρα για όλες τις ομάδες να επιστρέψουν στη δράση. Νομίζω πως αυτό είναι κάτι που χαροποιεί και το κοινό.

Για εμάς, υπάρχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία «καυτή» έδρα όπως αυτή του Ηρακλή. Ο αντίπαλός μας έχει νέα πρόσωπα, νέο προπονητή και φανατικούς φιλάθλους που δίνουν μεγάλη ώθηση. Είναι λοιπόν προφανές ότι απαιτείται από όλους όσοι αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Όπως σε κάθε εκτός έδρας ματς, το σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από τον γηπεδούχο, να μην μπεις στο ρυθμό του. Τα ριμπάουντ και η άμυνα θα είναι τα δύο κομμάτια, στα οποία οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, για να μην επιτρέψουμε στον Ηρακλή να νιώσει άνετα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …