Κεντρική Α1 Λάρισα BREAD FACTORY “Έπρεπε να το κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι”

“Έπρεπε να το κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι”

Στο “πρέπει” που υπήρχε για την Λάρισα στο σημερινό παιχνίδι με τον Ιωνικό εστίασε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ο Βαγγέλης Αγγέλου. Παράλληλα, ο τεχνικός των Θεσσαλών έδωσε τα συγχαρητήρια του στους γιατρούς και τον γυμναστή της ομάδας, που κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τους τραυματισμούς και τις ιώσεις του τελευταίου διαστήματος.

Αναλυτικά:

«Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι, και στις νίκες και στις ήττες είμαστε εμείς που τις κάνουμε. Ερχόμασταν με πολλά προβλήματα και έγινε αυτό που έγινε σήμερα. Έπρεπε να το κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, τον κόσμο μας.Καλή συνέχεια στον Ιωνικό.

Ο πρωταθλητισμός είναι να λειτουργεί έξω από τη ζώνη της άνεσης. Θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη επισήμανση για το ιατρικό σταφ και τον γυμναστή μας. Τον Γιώργο Μπασδέκη, τους Κώστα και Νίκο Καλαμπάκα και τον Κώστα Δούικα που συνεργάστηκαν αυτές τις 20 μέρες με τόσα πολλά προβλήματα με πολλές ιώσεις και τραυματισμούς και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι η γραμμή άμυνας μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα BREAD FACTORY

Δειτε επισης

Τέσσερις επιστροφές στην Λάρισα!

Ευχάριστα είναι τα νέα στο στρατόπεδο της Λάρισας, μετά το σοκ των εφτά κρουσμάτων κορωνοϊ…