Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Εμφύλιος” στον ΠΑΟΚ! “Μεγαλομέτοχος και τεχνικός διευθυντής οι υπεύθυνοι, θα υποστείτε τις συνέπειες…”

“Εμφύλιος” στον ΠΑΟΚ! “Μεγαλομέτοχος και τεχνικός διευθυντής οι υπεύθυνοι, θα υποστείτε τις συνέπειες…”

Η νέα ήττα του ΠΑΟΚ, αυτή την φορά από τον Ήφαιστο Λήμνου, έχει εξαγριώσει τους φίλους του “Δικεφάλου”, με τους ΣΦ ΠΑΟΚ να “βγάζουν” ανακοίνωση ενώ το προηγούμενο διάστημα έδειξαν την στήριξή τους προς το τμήμα μπάσκετ. Τα πράγματα στον μπασκετικό ΠΑΟΚ είναι πολύ άσχημα και φαίνεται να υπάρχει πλέον “εμφύλιος”!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ
Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται και ποιο τμήμα εκπροσωπούν.
Μεγαλομέτοχος και τεχνικός διευθυντής θεωρούνται οι πρώτοι υπεύθυνοι για την φετινή τραγωδία.Αν ο ΠΑΟΚ πέσει,θα υποστείτε τις συνέπειες.
Φέτος έγινε μια προσπάθεια απο συγκεκριμένους ανθρώπους και ο κόσμος του ΠΑΟΚ μετά από τόσες μαύρες μέρες και μέρες κακόδιαχειρισης στήριξε το τμήμα από όλες τις πλευρές που μπορούσε να το στηρίξει και με το παραπάνω.
Είμαστε ήδη αποφασισμένοι για το ποιοι έχουν προσφέρει και πόσο για το ποιοι πρέπει να ξυπνήσουν άμεσα και να προσφέρουν τα μέγιστα αντί να βρίσκονται σε αδράνεια στα βολεμένα τους πόστα και για το ποιοί πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα.
Αν δεν συντονιστείτε για να αλλάξετε την σελίδα του μπασκετικού ΠΑΟΚ θα σας συντονίσουμε εμείς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λυκογιάννης: «Πάμε για την επόμενη πρόκληση»

Ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη του ΠΑΟΚ με το Με…