Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ “Δεν είμαστε ακόμη ώριμοι να γίνουν οι τελικοί όπως πρέπει”

“Δεν είμαστε ακόμη ώριμοι να γίνουν οι τελικοί όπως πρέπει”

golemis

Ειδική αναφορά στην μη ύπαρξη οπαδών της ΑΕΚ και του Προμηθέα έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης, στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα γεγονότα του προχθεσινού ημιτελικού του βόλεϊ όπου ζήσαμε τραγικές εικόνες, οι οποίες οδήγησαν σε καθυστέρηση τριών τετάρτων για την έναρξη του αγώνα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Καλησπέρα από μένα. Καλησπέρα από την ΕΟΚ και τον πρόεδρο που απουσιάζει σήμερα. Ξανά στο Ηράκλειο, στο πολύ φιλόξενο Ηράκλειο και στο πολύ καλό γήπεδο του Ηρακλείου. Από τους πολύ φιλόξενους Κρητικούς που βοηθάνε πολύ στην ανάπτυξη του μπάσκετ. Ο αυριανός αγώνας είναι ένας ακόμα τελικός που πιστεύουμε ότι θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας. Οι ομάδες είναι ισάξιες. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει. Ευχαριστούμε την Κρήτη για τη συνεργασία και τη φιλοξενία. Εύχομαι να έχουμε καλό αγώνα. Είναι προνόμιο που βλέπουν παιδιά τον αγώνα και θα τον ζήσουν τελείως αθλητικά και με φίλαθλο πνεύμα και ελπίζω να μην τους… εξαγριώσουμε και να μείνουν φίλαθλοι. Είναι ευτυχία που θα υπάρχει ένα κοινό με αυριανούς φιλάθλους. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες».

Για το ότι στην εξέδρα θα υπάρχουν παιδιά: «Προχτές είχαμε έναν αγώνα βόλεϊ και ζήσαμε τραγικές εικόνες και εντός γηπέδου και εκτός. Ο αγώνας καθυστέρησε 3 τέταρτα να αρχίσει. Δεν είμαστε ακόμα ώριμοι για να γίνονται οι αγώνες όπως πρέπει. Παλιότερα καθόμασταν στο γήπεδο όλοι μαζί. Τώρα υπάρχει οργή, θυμός και μίσος. Είναι ωραία με τα παιδιά. Θα μεγαλώσουν με διαφορετικό πνεύμα. Εσείς οι δημοσιογράφοι δεν το εκτιμάται αυτό; Αυτός είναι ο λόγος που προτιμήσαμε και φέτος να γίνουν οι αγώνες με παιδιά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…