Κεντρική Ηρακλής Ο Γιώργος Τσιάρας νέος team manager στον Ηρακλή

Ο Γιώργος Τσιάρας νέος team manager στον Ηρακλή

85204171 165886734830263 7800560765961764864 n

Σε αλλαγή team manager προχώρησε ο Ηρακλής, με τον Γιώργο Τσιάρα να αντικαθιστά τον Αλέξανδρο Αναστασιάδη. Ο άλλοτε διεθνής παίκτης παρουσιάστηκε σήμερα στους παίκτες του γηραιού από τον Ηλία Καντζούρη, ενώ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε ότι θα κάνει ότι μπορεί ώστε να οδηγήσει τον Ηρακλή σε επιτυχίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την ένταξη στο τεχνικό team της Ομάδας μας του Γιώργου Τσιάρα. Ο άλλοτε διεθνής παίκτης θα εκτελεί χρέη Team Manager, αρωγός στην προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών.

Ο νέος Team Manager παρουσιάστηκε σήμερα στους αθλητές από τον Προπονητή μας, Ηλία Καντζούρη και ανέλαβε ήδη καθήκοντα. Γνωστός στο φίλαθλο μπασκετικό κοινό από την πλούσια καριέρα του ως παίκτης, ο Γιώργος Τσιάρας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1982 και έπαιξε σε αρκετές ομάδες, ξεκινώντας απ’ την ΑΕΚ με την οποία πήρε και το πρωτάθλημα το 2002. Συνέχισε μεταξύ άλλων στην Ολύμπια Λάρισας, τον Πανιώνιο, τη Νίμπουρκ, την Αρμάνι Μιλάνο, τη Γκας Μετάν από τη Ρουμανία, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, την Ισπανική Μελίγια, τα Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Πάτρας, με τον οποίο μάλιστα αντιμετώπισε τον ΗΡΑΚΛΗ πρόπερσι ως αθλητής.

“Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ”, σημείωσε στο iraklis-bc.gr ο νέος ΤΜ. “Είναι ευτύχημα για το Ελληνικό Μπάσκετ που ομάδες με τόσο κόσμο και δυναμική, όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ, επιστρέφουν με υγιείς βάσεις στο υψηλό επίπεδο και θα κάνω ό,τι μπορώ κι εγώ για να βοηθήσω όπου χρειαστεί ώστε η Ομάδα να έχει επιτυχίες”, υπογράμμισε.

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει, εξ άλλου, τη λύση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Αναστασιάδη, τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του στην Ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Η Ομάδα μας προπονήθηκε και σήμερα, πρωί και απόγευμα, στο Ιβανώφειο, με παρόντες και τους Ολίβιερ Χάνλαν και Μιλένκο Τέπιτς, ενώ αύριο ενσωματώνεται και ο Ντάριους Γκάρετ, που επέστρεψε στην Ελλάδα σήμερα. Τη Δευτέρα αναμένονται στην απογευματινή προπόνηση και οι Άλεξ Ντέιβις, Τζαμάλ Σούλερ, Τέντι Οκερεαφόρ. Αύριο το μεσημέρι οι Χάνλαν, Καββαδάς αναχωρούν για το Ηράκλειο, όπου θα μετέχουν στο 24ο All Star Game της ΕΚΟ Basket League και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα για να ενσωματωθούν στο κύριο μέρος της προετοιμασίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…