Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λαρεντζάκης περί Ολυμπιακού: «Κάτι όμορφο θα γίνει»

Λαρεντζάκης περί Ολυμπιακού: «Κάτι όμορφο θα γίνει»

giannoulis larentzakis ethniki andres ellada voulgaria

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης το τελευταίο καιρό φαίνεται ότι από το καλοκαίρι θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας γκαρντ μετά τον αγώνα με τη Βουλγαρία ρωτήθηκε σχετικά και ανέφερε ότι το καλοκαίρι αναμένεται να γίνει κάτι όμορφο.

Αναλυτικά:

Για τη φημολογία περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό: “Δυσκολεύτηκα στον πρώτο καιρό στην Ισπανία, μία ξένη χώρα, χωρίς να ξέρω τη γλώσσα. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς και πιστεύω ότι θα γίνει κάτι όμορφο”.

Για τη νέα προσπάθεια της “επίσημης αγαπημένης”: “Είμαι χαρούμενος που παίζω με φίλους και συμπαίκτες αλλά και το ότι κάναμε το πρώτο βήμα. Η ομάδα είναι καινούργια, υπήρχε το άγχος του πρώτου ματς και νομίζω ότι είναι λογικό. Είμαστε μία παρέα, έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας και παίζουμε για τη χώρα μας κι αυτό είναι πολύ τιμητικό”.

Για μία στιγμή έντασης με τον Ντι Μποστ: “Γνωριζόμαστε από ματς του BCL αλλά δεν είπαμε κάτι ιδιαίτερο” και είπε για τη συνέχεια: “Η Βοσνία είναι καλή ομάδα και το ματς της Δευτέρας θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε όλοι πιο ήρεμοι και αποφασισμένοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ανησυχία με Ουόκαπ στον Ολυμπιακό

Αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού ο Τόμας Ουόκαπ. Μία ημέρα πριν η αποστολή του Ο…