Κεντρική Β' Εθνική Κουτουξίδης, το… πρώτο βιολί!

Κουτουξίδης, το… πρώτο βιολί!

Η ΧΑΝΘ δίνει βάρος στην ανάδειξη ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών και σχετικά με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Νίκος Κουτουξίδης (20, 1.95) είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει. Μάλιστα, αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ΧΑΝΘ στις 7 νίκες που έχει πάρει φέτος ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, έχοντας σε αυτές μέσο όρο 16,7 πόντους (στον αγώνα της περασμένης Κυριακής απέναντι στον ΚΑΟ Χαλκιδικής, πέτυχε 24 πόντους).

Εκτός από… πρώτο βιολί της ομάδας του στα θετικά αποτελέσματα (της σεζόν 2019-20) του συλλόγου της Θεσσαλονίκης αλλά και τους μέσο όρο 15,7 πόντους που έχει στους τελευταίους 5 αγώνες, ο Κουτουξίδης αποδίδει πολύ καλά σε διάφορους τομείς. Βοηθάει σημαντικά δημιουργικά έχοντας μέσο όρο 4,6 ασίστ στα τελευταία 3 παιχνίδια ενώ συνεισφέρει και αμυντικά (π.χ. απέναντι στον ΑΟ Πολυγύρου, στις 2/2, είχε 3 κλεψίματα) καθώς μπορεί να βοηθήσει ικανοποιητικά και σε αυτό το κομμάτι.

Γενικώς, είναι από τους νεαρούς που “βγάζουν” μεγάλη αγωνιστική ποιότητα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την φανέλα της ΧΑΝΘ, όπου Γενικός Αρχηγός είναι ο Νίκος Κεραμέας ο οποίος δούλεψε με επιτυχία ως Διευθυντής στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού ενώ είχε περάσει παλαιότερα και από τον Άρη, σε ό,τι αφορά τις ομάδες με “βαριά” ιστορία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …