Κεντρική Elite League Γκρέκας: “Δεν επιτρέπεται να χάσουμε τη συγκέντρωση μας”

Γκρέκας: “Δεν επιτρέπεται να χάσουμε τη συγκέντρωση μας”

nasos gkrekas agrinio amyntas

Το Αγρίνιο αντιμετωπίζει τον Χαρίλαο Τρικούπης σ΄ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο παίκτης της ομάδας, Νάσος Γκρέκας, μίλησε για τις δύο συνεχόμενες νίκες της ομάδας του, αλλά και τον αγώνα με την καλύτερη ομάδα της Α2 και σημείωσε ότι δεν πρέπει να χάσουν σε κανένα σημείο τη συγκέντρωση τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Νάσο δύο συνεχόμενες νίκες σας έφεραν ξανά στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος. Θεωρείς ότι ήταν κάτι που χρειαζόσασταν ενόψει της συνέχειας;
Κάθε νίκη είναι σημαντική. Πόσο μάλλον όταν η τελευταία ήρθε σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Σίγουρα χρειαζόμασταν και χρειαζόμαστε νίκες και θα είναι αυτό που θα ζητάμε σε κάθε παιχνίδι.

Ακολουθεί το παιχνίδι με το Χαρίλαο Τρικούπη. Τι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε στη νίκη;
Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, κάτι που δείχνει και η βαθμολογία. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας και θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα.

Το γεγονός ότι αντιμετωπίζετε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος σε ένα διάστημα που έχετε καλή απόδοση θεωρείς ότι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο;
Ο Χαρίλαος Τρικούπης έχει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα. Για μας είναι σημαντικές οι νίκες που πετύχαμε, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ στο παιχνίδι.

Έχεις αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια σε αυτά τα γειτονικά ντέρμπι. Κρίνεις ότι υπάρχουν άλλα στοιχεία που έχουν μεγαλύτερη σημασία από την κατάσταση των ομάδων και τη βαθμολογική τους θέση;
Σίγουρα η βαθμολογική θέση κάθε ομάδας παίζει ρόλο, όμως σε ένα παιχνίδι με το χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι δεν είναι το μοναδικό που μετράει. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και όλες οι λεπτομέρειες θα καθορίσουν το νικητή.

Είναι ένα παιχνίδι που αναμένεται να γίνει σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Πως θα λειτουργήσει για σας το γεγονός αυτό;
Τα μηνύματα που παίρνω, είναι ότι θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Εμείς θέλουμε πάντα τον κόσμο στα παιχνίδια στο Αγρίνιο. Να είναι δίπλα μας και να πανηγυρίζουμε μαζί τους νίκες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…