Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Έπιασε δουλειά ο Μέξας, αδικαιολόγητα απών ο Άνταμ Σμιθ!

Έπιασε δουλειά ο Μέξας, αδικαιολόγητα απών ο Άνταμ Σμιθ!

proponisi 04

Ξεκίνησε σήμερα η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και της προσπάθειας του δικεφάλου του βορρά για παραμονή στην κατηγορία. Αδικαιολόγητα απών από την σημερινή προπόνηση ήταν ο Άνταμ Σμιθ, ο οποίος ειδοποιήθηκε ώστε να φροντίσει να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι την Τετάρτη.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι σήμερα στο γήπεδο και με την καθοδήγηση του Κώστα Μέξα, η ομάδα ξεκίνησε προπονήσεις, στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος και ενόψει της συνέχειας της EKO Basket League.

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ στην πρώτη ομιλία του προς τους παίκτες ζήτησε από όλους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά: «η ποιότητά σας δεν δικαιολογεί την βαθμολογική θέση της ομάδας. Για αυτό και θα πρέπει να δουλέψουμε, τώρα που υπάρχει χρόνος και ένα μόνο παιχνίδι την εβδομάδα, ώστε αυτή η ποιότητα να φανεί και στο γήπεδο».

Από την σημερινή προπόνηση ήταν αδικαιολόγητα απών ο Adam Smith. Ο Αμερικανός γκαρντ, ειδοποιήθηκε, μέσω των εκπροσώπων του, ώστε να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (12/2) για να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία της με δύο προπονήσεις την Τρίτη (11/2), ενώ το Σάββατο (15/2) θα πραγματοποιηθεί εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Λάρισας.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …