Κεντρική NBA Δοκιμάζουν Τζέι Αρ Σμιθ οι Λέικερς! (pics)
NBA

Δοκιμάζουν Τζέι Αρ Σμιθ οι Λέικερς! (pics)

jr smith

Ίδιοι και απαράλλαχτοι έμειναν οι Λέικερς μετά το trade deadline στο ΝΒΑ, αφού δεν προχώρησαν σε καμία ανταλλαγή. Παρόλα αυτά στο Λος Άντζελες δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια καθώς θέλουν να αποκτήσουν ένα γκαρντ με αξιόπιστο σουτ.

Έτσι,μ σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν, οι λημνάνθρωποι πρόκειται να δοκιμάσουν τον Τζέι Αρ Σμιθ, ώστε να εξετάσουν το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του και την προοπτική απόκτησης του καθώς έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Ιούνιο. Ο άλλοτε γκαρντ των Καβαλίερς, έχει πολύ καλή σχέση με τον Λεμπρόν Τζέιμς, ενώ οι δυο τους κατέκτησαν το πρωτάθλημα του 2017 με το Κλίβελαντ.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας της Καλιφόρνια έχουν στις λίστες τους και την περίπτωση του Ντάρεν Κόλισον, ο οποίος σκέφτεται να επανέλθει στην δράση παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινώσει ότι σταματάει το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα, ο έμπειρος γκαρντ παρακολούθησε το παιχνίδι με τους Ρόκετς δίπλα με την πρόεδρο του οργανισμού, Τζένι Μπας, ενισχύοντας την φημολογία περί επιστροφής του για τους Λέικερς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…