Κεντρική NBA Δάκρυσε όλο το “Staples Center” (vids)

Δάκρυσε όλο το “Staples Center” (vids)

Screenshot 2

Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν στον πρώτο εντός έδρας αγώνα των Λος Άτζελες Λέικερς μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ. Οι λιμνανθρώποι οργάνωσαν μία έντονα συναισθηματικά φορτισμένη τελετή και όσοι βρέθηκαν στο “Staples Center” δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους και λύγισαν για την απώλεια του θρύλου του παγκοσμίου μπάσκετ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που τον έδενε στενή φιλία με τον Κόμπι, διάβασε τα ονόματα όλων των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος. Στη συνέχεια ανέφερε: “Μου έχουν γράψει κάτι και μου ζήτησαν να το τηρήσω. Αλλά, Laker Nation, θα ήμουν λίγος εάν διάβαζα αυτά τα σκ…τά. Θα μιλήσω από την καρδιά μου. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα έχουμε μια τελετή για τον Κόμπι. Σήμερα, όμως, είναι μια γιορτή. Είναι μια γιορτή για τα είκοσι χρόνια του αίματος, του ιδρώτα, των δακρύων, τους διαλυμένου σώματος, όπου σηκώθηκε και ξανασηκώθηκε, για όλα. Για τις αμέτρητες ώρες, την εμμονή του να γίνει τόσο σπουδαίος όσο ήταν. Σήμερα γιορτάζουμε για το παιδί που ήρθε εδώ 18 χρονών, αποσύρθηκε στα 38 και έγινε πιθανότατα ο καλύτερος πατέρας που έχουμε δει τα τελευταία τρία χρόνια. Σήμερα είναι μια γιορτή”.

Παίκτες, τεχνικό τιμ, κόσμος δεν άντεξαν, λύγισαν και τίμησαν όλοι μαζί τον Κόμπι Μπράιαντ, που μπορεί να έφυγε από τη ζωή, αλλά σίγουρα δεν θα ξεχαστεί…

https://www.youtube.com/watch?v=i6u8ffuZXpk&feature=emb_title

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…