Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Απίστευτη ατάκα Κώστα Παπανικολάου σε Γιώργο Πρίντεζη

Απίστευτη ατάκα Κώστα Παπανικολάου σε Γιώργο Πρίντεζη

papanikolaou printezis

Ο αγώνας είχε κριθεί, έμεναν λίγα δευτερόλεπτα για να μηδενίσει το χρονόμετρο, όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν σκοπό να σταματήσουν. Πάσα ολόκληρου γηπέδου στον Πρίντεζη, που έφυγε στον αιφνιδιασμό, αλλά δεν μπορούσε να την προλάβει. Παρότι δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος, συνέχισε να τρέχει και ξαφνικά είδε το… γήπεδο να τελειώνει! Πέρασε ξυστά από τον κάμεραμαν και ανθρώπους που ήταν δίπλα στην μπασκέτα, κι ο Κώστας Παπανικολάου ξέσπασε, πετώντας την… ατάκα της βραδιάς.

Ο «Παπ» νωρίτερα είχε… χάσει το χρώμα του, όταν είδε τον Μιλουτίνοφ στο παρκέ, να κρατά τον αστράγαλό του. Έμοιαζε να τα έχει χαμένα, να μην μπορεί να πιστέψει την κακοτυχία της ομάδας του. Φυσούσε και ξεφυσούσε, χτύπαγε νευρικά τα χέρια του. Επιστρέφουμε στο τέλος του αγώνα.

Ο Πρίντεζης διακινδύνεψε δίχως λόγο, από… κεκτημένη ταχύτητα, από υπερβολικό πάθος. Κι ο Κώστας Παπανικολάου του φώναξε «τι κάνεις ρε μ… Επτά είμαστε όλοι κι όλοι». Γέλασαν αμφότεροι (κι όσοι τους άκουσαν), αλλά το γέλιο ήταν πικρό. Όχι μόνο γιατί αγωνιστικά δεν βγαίνει το πράγμα, αλλά επειδή δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να βλέπεις έναν συμπαίκτη σου να χτυπά.

Ο «Παπ» ήταν μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη οι ηγέτες του Ολυμπιακού, αλλά αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο. Εκείνο που όλοι προσδοκούν είναι να σταματήσουν να μετρούν απουσίες και να μπορούν να το… ρίχνουν στην πλάκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…