Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βασίλης… Γεραγω-τέλειος! (vid)

Βασίλης… Γεραγω-τέλειος! (vid)

Η ελληνική παροικία όχι μόνο μεγαλώνει, αλλά ακμάζει στο Τελ Αβίβ. Οι φίλοι της Μακάμπι ξέρουν μπάσκετ, ξέρουν να αναγνωρίζουν τις αξίες, ξέρουν να ανταποδίδουν και το κάνουν με μοναδικό τρόπο. Κι αν συνεχίσει η «ομάδα του λαού» να παλεύει κάθε αγώνα, να βγάζει αυτό το ιδιαίτερο μαχητικό χαρακτηριστικό, που της έχει εμφυσήσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, οι Έλληνες του τεχνικού τιμ θα νιώσουν… βασιλιάδες. Και λέμε Έλληνες, γιατί μετά τον Γιάννη την αποθέωση γνώρισε κι ο Βασίλης!

Αναφερόμαστε στον Βασίλη Γεραγωτέλλη, άμεσο συνεργάτη του κόουτς Σφαιρόπουλου, ο οποίος είναι εδώ και χρόνια ο άνθρωπος που εμπιστεύεται, ο άνθρωπος που τον συντροφεύει. Μαζί «χτίζουν» τον χαρακτήρα της Μακάμπι κι ο κόσμος βλέπει. Μετά το «σε αγαπώ» και το «Γιάννης – Γιάννης», ακούστηκε και το «Βασίλης». Οι Ισραηλινοί κάνουν σύνθημα τα ονόματα των Ελλήνων προπονητών, σε λίγο θα ζητήσουν να μάθουν και τη γλώσσα μας.

Βεβαίως, πέρα από την ικανοποίηση για την αναγνώριση των δύο Ελλήνων προπονητών, το κέρδος είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς όσο καλύτερα πηγαίνουν, όσο πιο ψηλά είναι τα ονόματά τους, τόσο ομάδες από το Ισραήλ θα εμπιστεύονται προπονητές από την ελληνική σχολή και θα ανοίγουν θέσεις εργασίας. Και μπορεί ο Γιάννης κι ο Βασίλης να κάνουν όσο μπορούν καλύτερα τη δουλειά τους, για να τιμήσουν τα χρήματα και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Μακάμπι, ανοίγουν όμως νέους ορίζοντες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Προμηθέας – Μεσολόγγι 82-68: Υποβιβασμός για την ομάδα του Καλαμπάκου

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον Προμηθέα στην Basket League, καθώς επικράτησε με 82-68 του …