Κεντρική NBA Σπανούλης για Κόμπε: “Ήταν ότι πιο κοντινό στον Τζόρνταν”
NBA

Σπανούλης για Κόμπε: “Ήταν ότι πιο κοντινό στον Τζόρνταν”

spana 1

Ότι πιο κοντινό έχει εμφανιστεί στον τεράστιο Μάικλ Τζόρνταν χαρακτήρισε τον Κόμπε Μπράιαντ ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας στην εκπομπή της cosmote tv “Pick n Roll”. O αρχηγός του Ολυμπιακού, είχε την ευκαιρία να συναντήσει δύο φορές τον θρύλο των Λέικερς, μια στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνο το 2008, και μια το 20011 όταν είχε και την ευκαιρία να δειπνήσει μαζί του.

«Ήταν όνειρο ζωής για μένα να συναντηθώ μαζί του, να περάσουμε δύο ώρες μαζί σε δείπνο μιλώντας, πάντα θυμάμαι την κουβέντα μας, πάντα είναι χαραγμένη μέσα στο μυαλό μας», δήλωσε για την συνάντηση τους το 2011.

Παράλληλα, αναφορικά με την μπασκετική ικανότητα του “Black Mamba” ανέφερε: «O Κόμπε είναι αυτός που άγγιξε την τελειότητα περισσότερο από κάθε άλλον, ήταν ό,τι πιο κοντινό στον Τζόρνταν. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε πάντα να κερδίζει, πολύ εγωιστής, μεγάλος νικητής και ήταν όνειρο να παίξουμε μαζί. Ήταν μπασκετικό φαινόμενο, ήξερε τα πάντα για όλους, είχε παθολογική αγάπη για το άθλημα και αποτελεί παράδειγμα για όλους, όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά και στη ζωή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…