Κεντρική Γυναίκες Σωτηρίου: “Αποχώρησα για μια νέα εμπειρία στο εξωτερικό” (pic)

Σωτηρίου: “Αποχώρησα για μια νέα εμπειρία στο εξωτερικό” (pic)

Ο Ολυμπιακός πριν από μερικές ώρες ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με την Κατερίνα Σωτηρίου. Η αρχηγός της εθνικής γυναικών με ανάρτηση της στα social media εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης της, οι οποίοι είναι μια νέα εμπειρία εκτός συνόρων, ενώ παράλληλα ευχήθηκε τα καλύτερα στην πρώην ομάδα της.

Αναλυτικά:

«Όποιος έχει φορέσει μια τόσο σπουδαία και βαριά φανέλα όπως αυτή του Ολυμπιακού, όσο και αν το επιβάλλουν οι συνθήκες να αποχωρήσει, νιώθει μια τεράστια συναισθηματική φόρτιση που πρέπει να εξωτερικευθεί.

Για αυτό λοιπόν θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως την Διοίκηση μας και όσους συνεργάστηκα στον Ολυμπιακό, τις συμπαίκτριες μου και πάνω από όλα τον καταπληκτικό κόσμο μας.

Αυτή τη στιγμή πρέπει να αποχωρήσω, γιατί επέλεξα να έχω μια νέα αγωνιστική και κοινωνική εμπειρία σε ομάδα του εξωτερικού κάτι που είναι δύσκολο να έχει κάποιος με τα σημερινά δεδομένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του για τις όμορφες αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί. Ήταν μεγάλη μου τιμή να παίξω στον Ολυμπιακό και ευχαριστώ τον κ.Λεριώτη που με βοήθησε να το πετύχω αυτό.

Ο κ. Λεριώτης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και παράγοντας. Έχει βοηθήσει παρά πολύ στην ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ και είναι άξιος σεβασμού.

Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας κ. Κουντούρη για την σημαντική στήριξη του στην ομάδα και τον κ.Φασούλα/κ. Δημητράτου που κάνουν μεγάλο αγώνα για να είναι η ομάδα και οι παίκτριες πάντα καλά.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα μας για τους φετινούς της στόχους οι οποίοι έχουν κατά 95% επιτευχθεί και ελπίζω να φτάσει και στο μεγαλύτερο που θα είναι η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Σε live streaming o πρώτος τελικός

Πανέτοιμοι για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ των γυναικών είναι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός…