Κεντρική Γ' Εθνική Ραλλάκης: “Έτοιμοι να διεκδικήσουμε το καλύτερο”

Ραλλάκης: “Έτοιμοι να διεκδικήσουμε το καλύτερο”

xristos rallakis enosi iliou

Το δεύτερο της παιχνίδι για το 2020 θα δώσει η Ενωση Ιλίου, αφού το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής στη Νάξο αναβλήθηκε. Η Ένωση Ιλίου αντιμετωπίζει τον Μίλωνα εκτός έδρας και θα προσπαθήσει να πάρει ένα μεγάλο διπλό.

Ο Χρήστος Ραλλάκης μίλησε στο aoeenosi-iliou.gr για την αυριανή αναμέτρηση κάνοντας λόγο για ένα ματς ντέρμπι.

«Είναι δύσκολο για εμάς γιατί μέσα σε 25 ημέρες έχουμε παίξει μόνο ένα ματς, ενώ εγώ και ο Γιάννης Μπέλλας πολύ περισσότερο γιατί προερχόμαστε και από τραυματισμό. Η αγωνιστική απραξία είναι ένα κομμάτι το οποίο πρέπει να διαχειριστούμε. Εχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτές τις ημέρες. Οι προπονητές μας έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, παίξαμε φιλικά, κάναμε καλή προπόνηση».

Σχετικά με τον αντίπαλο ο γκαρντ της Ενωσης, ανέφερε. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία δεν είναι για αυτή τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Η αλλαγή προπονητή έχει φέρει και αλλαγή ψυχολογίας και την καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνη. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι να διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Οσο για τα σημεία που πρέπει να εστιάσει η ομάδα μας. «Νομίζω πως το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα, ο Μίλωνας έχει σκληρύνει πολύ. Στην επίθεση δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά. Θα είναι ένα σκληρό ματς, ένα ντέρμπι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…